Beveiliging Winkelcentra

Eagle Security: verzorgt door middel van¬†winkelbeveiligers¬†‚Ästwinkelsurveillanten¬†het terugdringen van criminaliteit, derving en een veiliger winkelklimaat in uw winkelcentra.

Beveiliging van Winkelcentra

Winkelcentra’s zijn het kloppend hart van de wijk en daardoor helaas ook een magneet voor criminaliteit. Deze lieden bezoeken u met de verkeerde bedoelingen.

Eagle Security verzorgt door middel van¬†winkelbeveiligers¬†‚Ästwinkelsurveillanten het¬†terugdringen¬†van criminaliteit, derving en een veiliger winkelklimaat.

Dit vereist goede winkelbeveiligers, gastheerschap, klantvriendelijkheid en het coachen van winkelpersoneel. 

KEYHOLDING | SLEUTELBEHEER - Eagle Security

Nergens ter wereld stelen winkeldieven meer dan in Nederland

Veel hoogwaardige producten en een te softe aanpak van criminelen maken Nederlandse winkels een dankbaar doelwit voor Oost-Europese bendes. Nergens wordt zoveel gestolen, Nederland is Europees kampioen op het gebied van derving, in totaal 1,36 miljard euro aan winkelcriminaliteit.

Tel daar alle preventieve maatregelen bij op ‚Äď detectiepoortjes, camera‚Äôs, labels ‚Äď en dat bedrag stijgt naar 2,19 miljard euro (bron: de volkskrant).¬†

Ook tassenroof van passanten en zakkenrollerij in de winkel, is geen onbekend verschijnsel meer. Een onzeker gevoel bij het winkelend publiek is hiervan het gevolg.

Deze onzekerheid heeft een negatieve invloed op het winkelplezier en kan op den duur nadelige gevolgen hebben voor uw omzet.

Veilig en aangenaam winkelklimaat buiten de winkels

Hangjongeren, daklozen, junks, enz., schrikken winkelend publiek af. Juist een veilig en aangenaam winkelklimaat is een keiharde eis voor de toestroom van klanten, en levensvatbaarheid van uw winkelcentra.

De vaardigheden van de Eagle beveiligers zijn hier een enorme pré. De uitstraling van serieus te nemen beveiligers voorkomt veel ellende. De beveiligers van Eagle Security weten hoe de mensen het beste kunnen benaderen. Hun sterke eigenschappen zijn doorslaggevend:

  • klantvriendelijkheid
  • gastheerschap
  • daadkracht
  • doortastendheid, en
  • communicatieve vaardigheden.

Situaties soepel oplossen, goede contactuele vaardigheden, tijdig anticiperen en daadkracht, zorgen er voor dat eventuele conflicten geruisloos worden opgelost, dat is waar de beveiligers van Eagle Security in uitblinken.

‚Äúlees meer over onze aansluitende diensten‚ÄĚ

More Info

Verschillende onderzoeken tonen aan dat de meeste incidenten binnen de 30 minuten, nadat de laatste persoon het gebouw verlaten heeft, plaatsvinden.

  • Dagelijks een tijdige sluiting van uw pand
  • Geen openstaande ramen en deuren
  • Verlichting en kachels worden uitgeschakeld
  • Geen personen meer in uw pand
  • Zekerheid van een brandveilig pand
More Info

Bij een goede beveiligingsinstallatie hoort directe alarmopvolging!

Eagle Security verzorgt: Gedurende 24 uur per dag en 365 dagen per jaar alarmopvolging in haar werkgebied.

More Info

Eagle Security verzorgt door middel van collectieve surveillance een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

Surveillance is vaak verdeeld in drie onderdelen: alarmopvolging, controle & begeleiding en collectieve surveillance.

More Info
Onze beveiligers controleren jouw locatie in de uren dat jij er niet kan zijn.

Extra controle en alarmopvolging door een mobiele surveillance-eenheid heeft een preventieve werking en helpt u om risico’s en eventuele gevolgschade te beperken.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Nieuw veld

13 + 10 =

Betaalbare Winkelcentra beveiliging

Nu u alle voordelen gelezen heeft bent u wellicht overtuigd dat winkelcentra beveiliging ook voor u een prima oplossing zou kunnen zijn.

Zeker wanneer u zich realiseert dat de kosten van een winkelbeveiliger Рwinkelsurveillant zich eenvoudig laat terugbetalen gezien de voordelen. 

Ook aansluiten bij Eagle Security?

Wanneer u heeft besloten om gebruik te maken van Eagle Security, is de volgende stap om uw beveiliging te reserveren. Dit gaat zeer eenvoudig door via deze website een reserveringsformulier in te vullen en u ontvangt van ons de bevestiging.

Eagle Security ontzorgt op vertrouwde wijze.

Wordt u ook een tevreden klant van Eagle Security?

Naast beveiliging van winkelcentra, kunt u ook bij ons terecht voor mobiele surveillance, open en sluitbegeleiding, Alarmopvolging, objectbeveiliging, bouwplaatsbeveiliging of andere beveiligingsdiensten zoals ad hoc beveiliging bij calamiteiten.

Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen.

Actieve Klanten

Opvolgingen / deze mnd

Uren beveiliging /mnd

Surveillance ronden / mnd

Ôó§

Mobiele Surveillance

Eagle Security verzorgt door middel van mobiele surveillance een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

LEES MEER

ÓÉĹ

Objectbeveiliging

Eagle Security levert objectbeveiliging afgestemd op uw situatie voor: kantoorpanden, overheidsgebouwen, winkels of zorginstellingen. 

LEES MEER

ÓĀģ

Sluitbegeleiding

Eagle Security verzorgt door middel van sluitbegeleiding een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

LEES MEER

ÓĀī

KANTOOR / SHOWROOM

Handelstraat 8, 6361 KC, Nuth
Óāź

BEL ONS

ÓĀ∂