Mobiele surveillance

Eagle Security verzorgt door middel van mobiele surveillance een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

 

De mobiele surveillance is verdeeld in drie onderdelen: alarmopvolging, controle & begeleiding en collectieve surveillance.

Mobiele Surveillancedienst

Door uw beveiliging aan de mobiele surveillancedienst van Eagle Security uit te besteden, bespaart u uzelf een hoop zorgen!

Dankzij onze specialistische kennis en uitgebreide ervaring, weten de mobiele surveillanten precies wat zij in uiteenlopende situaties moeten doen en hoeft u bij calamiteiten uw bed niet uit.

Wat mag je verwachten van mobiele surveillance?

Bij mobiele surveillance van Eagle Security kun je altijd rekenen op goedopgeleide, geüniformeerde beveiligers die voldoen aan alle vereisten. Eagle Security beschikt over het VEB Keurmerk. Onze mobiele surveillanten verzorgen:

  • De openingsronde: onze surveillant opent op het gewenste tijdstip het pand en et indien gewenst al uw apparatuur aan.
  • De brand-/sluitronde: onze surveillant sluit het gebouw goed en veilig af en controleert of er niemand meer aanwezig is. Zonwering wordt eventueel omhoog gehaald, lamellen worden gesloten en clean desk procedures nagelopen.
  • Preventief toezicht: de aanwezigheid van onze surveillant schrikt kwaadwillende af en heeft daardoor een preventieve werking.

Mobiele Surveillance

De taken van mobiele surveillance zijn erg variërend.

Steeds vaker zijn industrieterreinen, winkelcentra en woonwijken het doelwit van inbrekers en vandalen. Het doel van de mobiele surveillance is het voorkomen en terug dringen van criminaliteit, vandalisme, nodeloze alarmmeldingen en het creëren van een veilig gevoel.

De mobiel surveillant voert bijvoorbeeld collectieve beveiliging uit. Ook kan het zijn dat de surveillant ingezet wordt bij het openen en sluiten van objecten of een surveillanceronde verricht.

Alarmopvolging is één van de primaire taken van de mobiele surveillant.

Keyholding of te wel sleutelbeheer is tevens een onderdeel van de functie van mobiele surveillance. De beveiliger heeft korte lijnen met de alarmcentrale. Daardoor kan hij snel overgaan tot actie na alarm meldingen.

Betaalbare Mobiele Surveillance

Nu u alle voordelen gelezen heeft bent u wellicht overtuigd dat mobiele surveillance ook voor u een prima oplossing zou kunnen zijn.

Zeker wanneer u zich realiseert dat de kosten van een mobiele Surveillant zich eenvoudig laat terug betalen gezien de voordelen.

 Aansluiten bij Eagle Security?

Wanneer u heeft besloten om gebruik te maken van mobiele surveillance door Eagle Security, is de volgende stap om uw mobiele surveillancedienst te reserveren. Dit gaat zeer eenvoudig door via deze website een reserveringsformulier in te vullen en u ontvangt van ons de bevestiging.

Eagle Security ontzorgt op vertrouwde wijze.

Naast mobiele surveillance kunt u ook bij ons terecht voor ad hoc beveiliging, sluitbegeleiding, objectbeveiliging of andere beveiligingsdiensten zoals transportbeveiliging en portiersdiensten

Wordt u ook een tevreden klant van Eagle Security?

Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen.

Adres

Handelstraat 8
6361 KC Nuth

KvK: 68557698 / BTW-nr: NL8574.97.091.B01

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND  4277
Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

 

Onze certificeringen