Algemene Voorwaarden 

Welkom Bij Eagle Security B.V. !

Wij zijn verheugd dat u ervoor hebt gekozen om gebruik te maken van onze diensten. Om ervoor te zorgen dat zowel u als wij een duidelijk begrip hebben van de rechten en verantwoordelijkheden die gepaard gaan met onze samenwerking, hebben we deze algemene voorwaarden opgesteld.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en producten die worden aangeboden door Eagle Security B.V. Bij het gebruik van onze diensten gaat u akkoord met de voorwaarden zoals hieronder uiteengezet. We raden u aan deze voorwaarden zorgvuldig te lezen voordat u gebruikmaakt van onze diensten.

Eagle Security B.V. is een toonaangevend beveiligingsbedrijf dat hoogwaardige beveiligingsoplossingen biedt voor bedrijven en particulieren. Met een team van professionele beveiligingsdeskundigen streven we ernaar om een veilige omgeving te creëren voor al onze klanten. Onze diensten omvatten onder andere het ontwerpen en installeren van beveiligingssystemen, het leveren van bewakingspersoneel en het bieden van advies op het gebied van beveiliging.

Onze algemene voorwaarden zijn opgesteld om de rechten en verantwoordelijkheden van zowel Eagle Security B.V. als onze klanten te beschermen. Ze bevatten belangrijke informatie over zaken als betalingen, aansprakelijkheid, vertrouwelijkheid en geschillenbeslechting. We willen ervoor zorgen dat u volledig op de hoogte bent van deze voorwaarden, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het aangaan van een samenwerking met ons.

Mocht u vragen hebben over onze algemene voorwaarden of over onze diensten in het algemeen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

We hopen dat u vertrouwen hebt in onze beveiligingsdiensten en kijken ernaar uit om u te voorzien van de best mogelijke beveiligingsoplossingen. Bedankt voor uw keuze voor Eagle Security B.V.!

Met vriendelijke groet,

Het team van Eagle Security B.V.

Klik op de foto voor de Algemene voorwaarden Beveiligingsdiensten Eagle Security 01-01-2020

Eagle Security ontzorgt op vertrouwde wijze.

Wordt u ook een tevreden klant van Eagle Security?

Naast Alarmopvolging, kunt u ook bij ons terecht voor mobiele surveillance, open en sluitbegeleiding, objectbeveiliging, bouwplaatsbeveiliging of andere beveiligingsdiensten zoals ad hoc beveiliging bij calamiteiten.

Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen.

Actieve Klanten

Opvolgingen / deze mnd

Uren beveiliging /mnd

Surveillance ronden / mnd

Mobiele Surveillance

Eagle Security verzorgt door middel van mobiele surveillance een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

LEES MEER

Objectbeveiliging

Eagle Security levert objectbeveiliging afgestemd op uw situatie voor: kantoorpanden, overheidsgebouwen, winkels of zorginstellingen. 

LEES MEER

Sluitbegeleiding

Eagle Security verzorgt door middel van sluitbegeleiding een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

LEES MEER

KANTOOR / SHOWROOM

Handelstraat 8, 6361 KC, Nuth

BEL ONS