Onze Geschiedenis

EAGLE SECURITY: EEN INNOVATIEVE KRACHT IN BEVEILIGING

EAGLE Security dé Beveiligingsspecialist sinds 2006

In 2006 startte Raymond Linssen met Eagle Executive Protection®. 

Zijn ambitie, een beveiligingsbedrijf op te bouwen dat zich op één belangrijk punt onderscheidt van alle andere partijen: het hoogste niveau van serviceverlening voor klanten zowel op veiligheid als dienstverlening vlak.

Dhr. R. Linssen - Eagle Security

De “Perfect Fit”

Sinds 2006 richten wij onze activiteiten op het voorzien van personeel en het verlenen van diensten aan onze doelgroepen in de Benelux en Duitsland, voor zowel in de security als in de directievervoer branche, in tijdelijk of vast dienstverband.

De ‘Perfect Fit’ van zowel facilitair personeel, directiechauffeurs en erkende hoog opgeleide security specialisten.

Sinds de start kende het bedrijf een sterke groei en verwierf gerenommeerde opdrachtgevers. Nu, heeft onze service zich verder doorontwikkeld naar een brede facilitaire dienstverlening. De bedrijfsstructuur en bedrijfsnaam veranderde maar onze ambities zijn nog steeds dezelfde. We binden de juiste personen aan onze opdrachtgevers.

“Passie”

Het is onze passie om het beste naar boven te halen in mensen en organisaties. Een enthousiast team van professionals, onder leiding van Raymond, gaat iedere dag voor een positieve beleving bij opdrachtgevers.

Eagle Groep B.V. heeft als missie: “Veiligheid voor en door mensen: daar zetten onze specialisten zich elke dag gepassioneerd voor in! Op basis van respect en met een persoonlijke aanpak: bieden wij onze klanten oplossingen op maat, zo maken we een dagelijkse erezaak van de allerbeste service.

Als organisatie staan wij dan ook altijd klaar voor onze klanten, want Eagle Groep B.V. is opgebouwd uit mensen die het verschil maken!”

Eagle Security beschikt over het VEB Keurmerk.

Dhr. R. Linssen - Chauffeursdiensten - Eagle Security

Raymond Linssen heeft een justitiële en militaire achtergrond en is zelf actief als onder andere;  Persoonsbeveiliger, Directiechauffeur / Security chauffeur werving – en selectiespecialist binnen de firma op internationaal terrein. 

Zijn specialismen:

Security & Investigations Solutions;
Executive / Dignitary & VIP Close Protection;
Close Protection Liaison, Logistics & Support;
Executive Chauffeur Services & Training;

Eagle timmert internationaal aan de weg

Het hoofdkantoor van de Eagle Groep B.V. is gevestigd in Nuth met filialen in Rijswijk en België. 

Inmiddels heeft Eagle zelfs al een nominatie gehad als beste beveiligingsbedrijf van het jaar!

Eagle Security ontzorgt op vertrouwde wijze.

Wordt u ook een tevreden klant van Eagle Security?

Naast mobiele surveillance, kunt u ook bij ons terecht voor Alarmopvolging, open en sluitbegeleiding, objectbeveiliging, bouwplaatsbeveiliging of andere beveiligingsdiensten zoals ad hoc beveiliging bij calamiteiten.

Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen.

KANTOOR / SHOWROOM

Handelstraat 8, 6361 KC, Nuth

BEL ONS