Over Eagle Security

Eagle Security: Verzorgt door middel van Mobiele Surveillance een preventieve bewaking gedurende de dag-, avond-, nacht- en weekenduren.

Eagle Security is dé beveiliger

Eagle Security is al jaren een stabiele dienstverlener op het vlak van beveiliging en bewaking in diverse regio’s. De beveiligingsdiensten van Eagle Security beveiliging en bewaking bieden ondersteuning op het brede terrein van beveiliging en facilitaire dienstverlening.

 

Naast meerdere grote opdrachtgevers binnen de zakelijke markt, bedienen wij ook de particuliere markt.

Welkom bij EAGLE Security

Bij Eagle Security begrijpen we dat uw veiligheid van het grootste belang is. We zijn een toonaangevend beveiligingsbedrijf dat zich toelegt op het bieden van uitstekende beveiligingsoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Met jarenlange ervaring en een team van hoogopgeleide professionals streven we ernaar om een gemoedsrust te creëren door middel van effectieve en betrouwbare beveiligingsdiensten. 

Onze missie is om een veilige omgeving te creëren waarin u, uw eigendommen en uw dierbaren beschermd zijn tegen potentiële bedreigingen. We geloven in een proactieve benadering van beveiliging, waarbij we geavanceerde technologieën en innovatieve methoden combineren om een robuust beveiligingssysteem op te zetten dat aan uw specifieke behoeften voldoet.

Eagle Security beschikt over het VEB Keurmerk.

Wat maakt ons anders?

Deskundig team

More Info

Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde professionals die zijn opgeleid in verschillende aspecten van beveiliging. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise, betrouwbaarheid en toewijding aan klanttevredenheid. We investeren voortdurend in de ontwikkeling van ons team om ervoor te zorgen dat ze op de hoogte blijven van de nieuwste trends en technologieën in de beveiligingsindustrie.

Maatwerkoplossingen

More Info

We begrijpen dat elk beveiligingsvraagstuk uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw behoeften en vereisten. Of het nu gaat om het installeren van beveiligingssystemen, het leveren van beveiligingspersoneel of het implementeren van toegangscontrole, we zorgen ervoor dat onze oplossingen naadloos aansluiten bij uw situatie.

Geavanceerde technologie

More Info

We maken gebruik van de nieuwste beveiligingstechnologieën om een hoog niveau van bescherming te bieden. Van CCTV-camera’s en alarmsystemen tot geavanceerde toegangscontrole- en monitoringoplossingen, we integreren innovatieve technologieën om uw veiligheid te waarborgen.

24/7 monitoring

More Info

Uw veiligheid stopt niet na kantooruren, en dat geldt ook voor onze dienstverlening. Onze professionele monitoringteams staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om verdachte activiteiten te detecteren en onmiddellijk actie te ondernemen. We zorgen ervoor dat u altijd een gerust gevoel heeft, wetende dat er constant over uw veiligheid wordt gewaakt.

Uitstekende klantenservice

More Info

Bij Eagle Security staat klanttevredenheid voorop. We streven ernaar om u de best mogelijke service-ervaring te bieden. Ons vriendelijke en behulpzame klantenserviceteam staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, u te adviseren en eventuele zorgen die u heeft

NEEM DIRECT CONTACT OP

Nieuw veld

11 + 12 =

EAGLE SECURity Nederland: Een innovatieve kracht in Beveiliging

Sinds de oprichting in 2006 is EAGLE Security uitgegroeid tot een opmerkelijke speler binnen de Nederlandse particuliere beveiligingsmarkt. We hebben in korte tijd een reputatie opgebouwd als een van de snelst groeiende beveiligingsorganisaties van Nederland, waardoor we kunnen concurreren met gevestigde internationale beveiligingsbedrijven die al decennialang actief zijn. 

Onze groei en succes zijn het resultaat van intensieve investeringen in innovatie, Human Resource Management en opleidingen. We hebben ons gericht op het ontwikkelen van specialistische expertise en hebben ons toegelegd op het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van retailbeveiliging, zorgbeveiliging en objectbeveiliging. Door voortdurende verbetering en professionalisering van onze diensten hebben we langdurige samenwerkingen opgebouwd met multinationale organisaties die actief zijn op Europees en wereldwijd niveau. 

Bij EAGLE Security begrijpen we dat beveiliging meer is dan alleen fysieke aanwezigheid. We hebben ons onderscheiden door onze specialistische aanpak, waarbij we gebruikmaken van geavanceerde technologieën en innovatieve strategieën om een effectieve beveiligingsoplossing te bieden die afgestemd is op de specifieke behoeften van onze klanten.  

Ons team bestaat uit hoogopgeleide professionals die voortdurend worden bijgeschoold en getraind om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en best practices in de beveiligingsindustrie. We streven ernaar om uitmuntendheid te leveren in al onze activiteiten en om voortdurend onze diensten te verbeteren om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.  

Of het nu gaat om het beveiligen van winkelcentra, zorginstellingen of bedrijfspanden, bij EAGLE Security kunt u rekenen op een betrouwbare en professionele beveiligingspartner. We zijn vastbesloten om u gemoedsrust te bieden door het waarborgen van een veilige omgeving voor u, uw medewerkers, uw klanten en uw eigendommen.

Kies voor EAGLE Security en ervaar de kracht van innovatieve beveiliging die uw verwachtingen overtreft.

Eagle Security ontzorgt op vertrouwde wijze.

Wordt u ook een tevreden klant van Eagle Security?

Opdrachtgevers internationaliseren en hebben behoefte aan Europese dienstverlening. Ruim vijftien jaar later zijn onze behaalde resultaten en ons succes in Nederland niet onopgemerkt gebleven. Door de groei van onze klanten en hun behoefte aan professionele dienstverlening van EAGLE Security zijn wij al geruime tijd actief op de internationale markt.

Wij zijn operationeel in België. In deze nieuwe markt zullen wij met behulp van onze jarenlange ervaring, visie, focus, integriteit en professionaliteit dezelfde diensten leveren zoals wij al jaren met succes in Nederland doen. Hierbij houden wij rekening met de plaatselijke cultuur en normen en waarden.

Door de bundeling van krachten van onze kantoren in deze Europese landen biedt EAGLE Security nog meer service en ondersteuning aan opdrachtgevers die hun diensten in heel Europa aanbieden. Schaalgrootte, slimme samenwerking, uitwisseling van kennis en ervaring en centrale inkoop zorgen voor optimale kwaliteit en efficiency.

KANTOOR / SHOWROOM

Handelstraat 8, 6361 KC, Nuth

BEL ONS