Winkelbeveiliging

Ook de middenstand ontkomt niet aan beveiliging. Zaken waar een ondernemer zich niet op wil focussen, maar die wel realiteit zijn.

 

Eagle Security verzorgt door middel van winkelbeveiligerswinkelsurveillanten het terugdringen van criminaliteit, derving en een veiliger winkelklimaat.

 

Dit vereist goede winkelbeveiligers, gastheerschap, klantvriendelijkheid en het coachen van winkelpersoneel. 

Nergens ter wereld stelen winkeldieven meer dan in Nederland

Veel hoogwaardige producten en een te softe aanpak van criminelen maken Nederlandse winkels een dankbaar doelwit voor Oost-Europese bendes.

Nergens wordt zoveel gestolen. Nederland is Europees kampioen op het gebied van derving, in totaal 1,36 miljard euro aan winkelcriminaliteit.

Tel daar alle preventieve maatregelen bij op – detectiepoortjes, camera’s, labels – en dat bedrag stijgt naar 2,19 miljard euro (bron: de volkskrant). 

Ook tassenroof van passanten en zakkenrollerij in de winkel, is geen onbekend verschijnsel meer. Een onzeker gevoel bij het winkelend publiek is hiervan het gevolg.

Winkelbeveiligers van Eagle Security

Deze onzekerheid heeft een negatieve invloed op het winkelplezier en kan op den duur nadelige gevolgen hebben voor uw omzet.

Deze gevolgen kunnen worden voorkomen door het inschakelen van een winkelbeveiligerwinkelsurveillant. Met een winkelsurveillant – winkelbeveiliger van Eagle Security beveiliging en bewaking, haalt u als opdrachtgever een specialist in huis waar een grote preventieve werking van uit gaat en daarnaast uw klanten een veilig gevoel geeft tijdens het winkelen.

Hoewel de taak van een winkelbeveiliger – winkelsurveillant voornamelijk bestaat uit het voorkomen van winkelcriminaliteit, is zijn taak veel meer omvattend. Optreden bij winkeldiefstal, dienstverlening aan het winkelde publiek, brandpreventie en het verlenen van eerste hulp bij ongelukken, behoren eveneens tot zijn takenpakket. Indien u wenst, kan hij ook zorg dragen voor visitatie onder uw eigen personeel.

Beveiliging van winkelcentra

Winkelcentra’s zijn het kloppend hart van de wijk en daardoor helaas ook een magneet voor criminaliteit. Deze lieden bezoeken u met de verkeerde bedoelingen.

Veilig en aangenaam winkelklimaat buiten de winkels
Hangjongeren, daklozen, junks, enz., schrikken winkelend publiek af. Juist een veilig en aangenaam winkelklimaat is een keiharde eis voor de toestroom van klanten, en levensvatbaarheid van uw winkelcentra.

 De vaardigheden van de Eagle beveiligers zijn hier een enorme pré. De uitstraling van serieus te nemen beveiligers voorkomt veel ellende. De beveiligers van Eagle Security weten hoe de mensen het beste kunnen benaderen. Hun sterke eigenschappen zijn doorslaggevend:

  • klantvriendelijkheid
  • gastheerschap
  • daadkracht
  • doortastendheid, en
  • communicatieve vaardigheden.

Situaties soepel oplossen, goede contactuele vaardigheden, tijdig anticiperen en daadkracht, zorgen er voor dat eventuele conflicten geruisloos worden opgelost, dat is waar de beveiligers van Eagle Security in uitblinken. 

Beveiliging van stadscentrum

In die steden waar Eagle Security de winkelbeveiliging van Retail ketens verzorgt, is de stap naar het houden van toezicht in en beveiliging van stadscentrum een logische stap.

Door de samenwerking met de politie ter plaatse kennen we de stadscentra doorgaans al goed en weten we wat er speelt.

Gemeentes weten dat ze op Eagle Security Beveiliging & Bewaking kunnen vertrouwen

Bij het beveiligen van uw stadscentrum komen de vaardigheden van onze beveiligers goed van pas. Goede contactuele vaardigheden, tijdig anticiperen en daadkracht, zorgen er voor  dat eventuele conflicten soepel en geruisloos worden opgelost, allemaal eigenschappen die de beveiligers van Eagle Security bezitten. Wij selecteren hen daarop en trainen hen daarin. Eagle is een ECABO erkend leerbedrijf conform de Wet Educatie en Beroepsonderwijs.

Kortom, Eagle Security Beveiliging en Bewaking is dé aangewezen security partner voor de beveiliging van stadscentrums

Interesse in onze winkelbeveiliging? 

Beveiliging winkelcentra of Beveiliging stadscentrum?

Meer informatie nodig?

Vul dan snel het contactformulier in, en wij nemen dan direct contact met u op. We antwoorden binnen één werkdag.

Adres

Handelstraat 8
6361 KC Nuth

KvK: 68557698 / BTW-nr: NL8574.97.091.B01

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND  4277
Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

 

Onze certificeringen