Bouwbeveiliging

Bouwbewaking

Bouwplaats beveiliging

Eagle Security: Biedt doeltreffende Bouwbeveiliging, Bouwbewaking en, Bouwplaats beveiliging om uw bouwproject 24/7 te beschermen.

Bouwbeveiliging – Bouwbewaking – Bouwplaats beveiliging.

Bouwbewaking van Eagle Security voorkomt vandalisme, inbraken, vernielingen en brandstichting. Door het toenemende aantal incidenten op een bouwplaats is er steeds meer behoefte aan beveiliging.

Volledige dienstverlening

Eagle Security verzorgt door middel van manbeveiliging, mobiele surveillance en tijdelijke beveiligingssystemen de oplossing voor u.

Bouwbeveiliging

Bouwbewaking / Bouwplaats beveiliging wordt in toenemende mate ingezet om bedrijfsschade door vernieling en diefstal te voorkomen.

Naast de financiële gevolgen van ontvreemde materialen, gereedschappen en stroomkabels, is ook de optredende vertraging hierdoor een steeds groter wordende kostenpost. Eagle Security® beveiliging en bewaking is de oplossing om de controle over uw bouwplaats te behouden. 

Vandalisme, diefstal, vernielingen en brandstichting zijn al jaren een groot probleem voor de bouwsector. De jaarlijkse schade loopt in de miljoenen.

Cijfers van verzekeringsmaatschappijen laten zien dat deze vorm van criminaliteit alleen maar toeneemt. Op momenten dat er geen personeel van het bouwbedrijf aanwezig is loopt men het risico slachtoffer te worden van bovenstaande delicten.

Eagle Security beschikt over het VEB Keurmerk.

Bouwplaats beveiliging

Eagle Security® beveiliging en bewaking zorgt voor de oplossing: Bouwbeveiliging – Bouwbewaking – Bouwplaats beveiliging.

Onze beveiligingsbeambte bewaakt het bouwterrein en loopt controle rondes tijdens zijn hele dienst. Indien gewenst kunnen we ook zorgen voor een beambte met diensthond. De bevindingen worden genoteerd in een digitaal rapport.

Vindt u bewaking tijdens de gehele nacht niet nodig dan bieden wij ook de mogelijkheid om onze met onze EagleWatch camerasysteem de volledige controle over uw locatie te behouden.

Deze slimme cameratechniek zorgt voor 100% betrouwbare beveiliging tegen indringers en vandalen. En dat zonder bijkomende kosten voor valse alarmen! Dit unieke camerasysteem heeft zijn betrouwbaarheid getoond bij defensie en is hier in techniek verder doorontwikkeld. En is kostenbesparend in combinatie met mobiele surveillance en alarmopvolging.

“lees meer over onze aansluitende diensten”

More Info

Verschillende onderzoeken tonen aan dat de meeste incidenten binnen de 30 minuten, nadat de laatste persoon het gebouw verlaten heeft, plaatsvinden.

  • Dagelijks een tijdige sluiting van uw pand
  • Geen openstaande ramen en deuren
  • Verlichting en kachels worden uitgeschakeld
  • Geen personen meer in uw pand
  • Zekerheid van een brandveilig pand
More Info

Bij een goede beveiligingsinstallatie hoort directe alarmopvolging!

Eagle Security verzorgt: Gedurende 24 uur per dag en 365 dagen per jaar alarmopvolging in haar werkgebied.

More Info

Eagle Security verzorgt door middel van collectieve surveillance een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

Surveillance is vaak verdeeld in drie onderdelen: alarmopvolging, controle & begeleiding en collectieve surveillance.

More Info
Onze beveiligers controleren jouw locatie in de uren dat jij er niet kan zijn.

Extra controle en alarmopvolging door een mobiele surveillance-eenheid heeft een preventieve werking en helpt u om risico’s en eventuele gevolgschade te beperken.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Nieuw veld

4 + 8 =

Betaalbare bouwbeveiliging

Nu u alle voordelen gelezen heeft bent u wellicht overtuigd dat onze bouwplaatsbeveiliging ook voor u een prima oplossing zou kunnen zijn.

Zeker wanneer u zich realiseert dat de kosten van bouwplaatsbewaking zich eenvoudig laat terug betalen gezien de voordelen. 

Ook aansluiten bij Eagle Security?

Wanneer u heeft besloten om gebruik te maken van bouwplaatsbeveiliging door Eagle Security, is de volgende stap om uw dienst te reserveren. Dit gaat zeer eenvoudig door via deze website een reserveringsformulier in te vullen en u ontvangt van ons de bevestiging.

Eagle Security ontzorgt op vertrouwde wijze.

Wordt u ook een tevreden klant van Eagle Security?

Naast Bouwbeveiliging – Bouwbewaking – Bouwplaats beveiliging kunt u ook bij ons terecht voor mobiele surveillanceAlarmopvolging, open en sluitbegeleiding, objectbeveiliging, bouwplaatsbeveiliging of andere beveiligingsdiensten zoals ad hoc beveiliging bij calamiteiten.

Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen.

KANTOOR / SHOWROOM

Handelstraat 8, 6361 KC, Nuth

BEL ONS