Management Systeem

 

 

 

 

 

Eagle Security: “Groen en gebruiksvriendelijk”.

Backoffice

Eagle Security gebruikt een compleet ‘groen’ en gebruiksvriendelijk management systeem.

Wij maken het mogelijk om via ons online klantenportaal alle verrichte werkzaamheden terug te vinden

“Groen en gebruiksvriendelijk”

Met behulp van ons digitale managementsysteem minimaliseren wij het gebruik van papier. Binnen onze onderneming zijn alarmbriefjes, objectrapportages, facturen e.d. vervangen voor e-mails. Dit is bijna uniek in een authentieke branche. Ook hierin is Eagle Security groen. Op dit vlak hebben we onze doelen bereikt, maar blijven we ontwikkelen.

Door het gebruik van ons digitale managementsysteem zorgen wij voor regionale duurzaamheid. Binnen ons systeem kunnen wij in samenwerking met regionale partners landelijke dekking realiseren. Hierdoor zijn we beter toegerust om klanten lokaal en daarbuiten te beveiligen en blijven we een aantrekkelijke beveiligingspartner in de regionale markt.

De beveiligingsbranche staat al jaren redelijk stil op het vlak van doorontwikkeling. De service en het kennisniveau is al jaren gelijk en alleen de elektronica divisie maakt vooruitgang met HD camera’s en toegangssystemen. Eagle Security, als leverancier van manbeveiliging en adviseringspartner, heeft een samenwerking gezocht met een software producent die affiniteit heeft met de beveiligingsbranche. Daar is ons prachtig management systeem uit voortgekomen waarbij middels een internet portal alle betrokken partijen profijt hebben.

De beveiligers kunnen via die portal alle werkinstructies inkijken, wijzigingen en aantekeningen doornemen en opgeven en hun rapportage opmaken. Deze rapportages zijn door de opdrachtgever vanaf iedere wifi locatie in te zien, real time! Daardoor heeft de opdrachtgever dus een goed beeld van de actuele veiligheidsituatie en hoeft dus niet te wachten tot dat de dienst voorbij is.

Eagle Security beschikt over het VEB Keurmerk.

More Info

Verschillende onderzoeken tonen aan dat de meeste incidenten binnen de 30 minuten, nadat de laatste persoon het gebouw verlaten heeft, plaatsvinden.

  • Dagelijks een tijdige sluiting van uw pand
  • Geen openstaande ramen en deuren
  • Verlichting en kachels worden uitgeschakeld
  • Geen personen meer in uw pand
  • Zekerheid van een brandveilig pand
More Info

Bij een goede beveiligingsinstallatie hoort directe alarmopvolging!

Eagle Security verzorgt: Gedurende 24 uur per dag en 365 dagen per jaar alarmopvolging in haar werkgebied.

More Info

Eagle Security verzorgt door middel van collectieve surveillance een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

Surveillance is vaak verdeeld in drie onderdelen: alarmopvolging, controle & begeleiding en collectieve surveillance.

More Info
Onze beveiligers controleren jouw locatie in de uren dat jij er niet kan zijn.

Extra controle en alarmopvolging door een mobiele surveillance-eenheid heeft een preventieve werking en helpt u om risico’s en eventuele gevolgschade te beperken.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Nieuw veld

6 + 3 =

interesse in onze aanpak?

Wilt u meer weten wat Eagle Security beveiliging en bewaking voor u kan doen?

Maak dan gebruik van bovenstaande contactformulier en vraag vandaag nog uw informatie op.

Eagle Security ontzorgt op vertrouwde wijze.

Wordt u ook een tevreden klant van Eagle Security?

Naast mobiele surveillance, kunt u ook bij ons terecht voor Alarmopvolging, open en sluitbegeleiding, objectbeveiliging, bouwplaatsbeveiliging of andere beveiligingsdiensten zoals ad hoc beveiliging bij calamiteiten.

Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen.

KANTOOR / SHOWROOM

Handelstraat 8, 6361 KC, Nuth

BEL ONS