Collectieve surveillance

Vaak is het aantrekkelijk om met een aantal bedrijven samen de beveiliging in te kopen, hiervoor bieden wij aantrekkelijke tarieven maar de kwaliteit en snelheid die u van ons gewend bent. Voor meer informatie over collectieve mogelijkheden neem contact met ons op.

Het systeem van collectieve surveillance en alarmopvolging in een beperkt gebied is zeer succesvol. Ook voor bedrijven, particulieren en instellingen die niet gevestigd zijn op een bedrijventerrein, is dit systeem zeer aantrekkelijk!

Bij collectieve surveillance houden onze surveillanten uw hele bedrijventerrein goed in de gaten. De surveillanten rijden op afgesproken tijdstippen over uw bedrijventerrein. Ze inspecteren alle bedrijven die zijn aangesloten bij de collectieve beveiliging.

De permanente surveillance biedt extra voordelen. Doordat de surveillance wordt uitgevoerd binnen een bepaald gebied, staan de daarin aangesloten bedrijven en/of woningen bijna onder permanent toezicht. Hoe meer bedrijven/woningen in een bepaald gebied meedoen, hoe lager de vaste kosten voor beveiliging.

Wordt de surveillant van Eagle Security tijdens de dienstverrichtingen geconfronteerd met een verdachte of bijzondere omstandigheden, dan schakelt deze direct de plaatselijke politie in.

Indien gewenst kan Eagle Security ® ook permanent aanwezig zijn op de bedrijventerreinen. We geven u graag een persoonlijk advies.

Uw voordelen:
• Lage kosten
• Snelle alarmopvolging door regionale aanwezigheid
• Permanente en zichtbare aanwezigheid van surveillanten
• Hogere pakkans

Interesse in onze aanpak?  phone-support 085-273 3244. of boek hier een contact verzoek.
Wij zijn er van overtuigd dat wij u een zeer concurrerende offerte kunnen aanbieden.
offerte-aanvraag