Collectieve Surveillance

Welkom bij de Collectieve Surveillancedienst van Eagle Security! Wij zijn dé partner op het gebied van veiligheid en beveiliging voor particulieren en bedrijven in heel Nederland.

Collectieve Surveillance

Eagle Security verzorgt door middel van collectieve surveillance een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

Surveillance is vaak verdeeld in drie onderdelen: alarmopvolging, controle & begeleiding en collectieve surveillance.

KEYHOLDING | SLEUTELBEHEER - Eagle Security

Onze ervaren en professionele surveillanten houden dag en nacht een oogje in het zeil en zorgen ervoor dat uw pand of terrein continue beschermd is tegen inbraak en andere criminaliteit. Door middel van effectieve en strategische surveillancerondes en uitgebreide beveiligingsmaatregelen zorgen we voor een optimale bescherming van uw bezittingen en personeel.

Onze collectieve surveillancedienst is bij uitstek geschikt voor bedrijventerreinen en woonwijken waar meerdere panden of huizen een gezamenlijk veiligheidsbelang hebben. Door de krachten te bundelen met onze collectieve surveillancedienst bespaart u bovendien op de kosten omdat de beveiliging gedeeld wordt met andere panden.

U kunt bij ons altijd rekenen op een snelle en vakkundige service. Wij werken niet met standaard pakketten maar leveren altijd maatwerk dat aansluit bij uw specifieke beveiligingsbehoeften. Dit betekent dat u verzekerd bent van een effectieve en individuele beveiligingsaanpak die perfect aansluit bij uw situatie, risico’s en wensen.

Wilt u meer informatie over onze Collectieve Surveillancedienst of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

Uw voordelen op een rij:

  • Lage kosten;
  • Snelle alarmopvolging door regionale aanwezigheid;
  • Permanente en zichtbare aanwezigheid van surveillanten;
  • Hogere pakkans;

Betaalbare Collectieve Surveillance

Nu u alle voordelen gelezen heeft bent u wellicht overtuigd dat collectieve surveillance ook voor u een prima oplossing zou kunnen zijn.

Zeker wanneer u zich realiseert dat de kosten van collectieve surveillance zich eenvoudig laat terug betalen gezien de voordelen. 

Ook aansluiten bij Eagle Security?

Wanneer u heeft besloten om gebruik te maken van onze collectieve surveillance, is de volgende stap om uw surveillancedienst te reserveren. Dit gaat zeer eenvoudig door via deze website een reserveringsformulier in te vullen.

Collectieve Surveillance - Eagle Security - Sluitbegeleiding

Eagle Security ontzorgt op vertrouwde wijze.

Wordt u ook een tevreden klant van Eagle Security?

Naast collectieve surveillance kunt u ook bij ons terecht voor mobiele surveillance, sluitbegeleiding, objectbeveiliging, ad hoc beveiliging of andere beveiligingsdiensten zoals transportbeveiliging en portiersdiensten.

Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Waar gaat u verzoek over?

10 + 15 =

KANTOOR / SHOWROOM

Handelstraat 8, 6361 KC, Nuth

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie:

ND  4277

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie:

POB 7557

Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven:

Nr. 18737