Collectieve Surveillance

Eagle Security verzorgt door middel van collectieve surveillance een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

 

Surveillance is vaak verdeeld in drie onderdelen: alarmopvolging, controle & begeleiding en collectieve surveillance.

Collectieve Surveillancedienst

Vaak is het aantrekkelijk om met een aantal bedrijven samen de beveiliging in te kopen, hiervoor bieden wij aantrekkelijke tarieven maar de kwaliteit en snelheid die u van ons gewend bent.

Het systeem van collectieve surveillance en alarmopvolging in een beperkt gebied is zeer succesvol. Ook voor bedrijven, particulieren en instellingen die niet gevestigd zijn op een bedrijventerrein, is dit systeem zeer aantrekkelijk!

Bij collectieve surveillance houden onze surveillanten uw hele bedrijventerrein of woonwijk goed in de gaten. De surveillanten rijden op afgesproken tijdstippen rond over uw bedrijventerrein of door uw woonwijk. Ze inspecteren alle bedrijven en woonhuizen die zijn aangesloten bij de collectieve beveiliging.

Permanente Surveillance

De permanente surveillance biedt extra voordelen. Doordat de surveillance wordt uitgevoerd binnen een bepaald gebied, staan de daarin aangesloten bedrijven en/of woningen bijna onder permanent toezicht. Hoe meer bedrijven/woningen in een bepaald gebied meedoen, hoe lager de vaste kosten voor beveiliging.

Wordt de surveillant van Eagle Security tijdens de dienstverrichtingen geconfronteerd met een verdachte of bijzondere omstandigheden, dan schakelt deze direct de plaatselijke politie in.

Indien gewenst kan Eagle Security ook permanent aanwezig zijn op de bedrijventerreinen. We geven u graag een persoonlijk advies.

Betaalbare Collectieve Surveillance!

Nu u alle voordelen gelezen heeft bent u wellicht overtuigd dat collectieve surveillance ook voor u een prima oplossing zou kunnen zijn.

Zeker wanneer u zich realiseert dat de kosten van collectieve surveillance zich eenvoudig laat terug betalen gezien de voordelen. 

Aansluiten bij Eagle Security?

Wanneer u heeft besloten om gebruik te maken van onze collectieve surveillance, is de volgende stap om uw surveillancedienst te reserveren. Dit gaat zeer eenvoudig door via deze website een reserveringsformulier in te vullen.

Uw voordelen op een rij:

  • Lage kosten;
  • Snelle alarmopvolging door regionale aanwezigheid;
  • Permanente en zichtbare aanwezigheid van surveillanten;
  • Hogere pakkans;

Eagle Security ontzorgt op vertrouwde wijze.

Naast collectieve surveillance kunt u ook bij ons terecht voor mobiele surveillance, sluitbegeleiding, objectbeveiliging, ad hoc beveiliging of andere beveiligingsdiensten zoals transportbeveiliging en portiersdiensten

Wordt u ook een tevreden klant van Eagle Security?

Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen.

Adres

Handelstraat 8
6361 KC Nuth

KvK: 68557698 / BTW-nr: NL8574.97.091.B01

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND  4277
Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

 

Onze certificeringen