Alarmopvolging

 

Eagle Security verzorgt: Gedurende 24 uur per dag en 365 dagen per jaar alarmopvolging in haar werkgebied.

Alarmopvolging?

Bij een goede beveiligingsinstallatie hoort directe alarmopvolging!

Onze alarm response centrale (ARC) waarschuwt direct na ontvangst van uw alarm de mobiele surveillant.

Vanwege onze uitstekende dekking en zeer goede bekendheid met onze regio’s vinden we feilloos de weg en wordt ieder alarm op elk moment van de dag of nacht adequaat en met een korte responstijd opgevolgd. Hierdoor sluiten we zoveel mogelijk risico’s uit voor uw zakelijk pand / woning of uw gezin.

De medewerkers van Eagle Security zijn er op gericht om incidenten en calamiteiten te voorkomen. Mochten deze zich onverhoopt toch voordoen, dan kunt u rekenen op het vakmanschap van onze mensen om de schade tot het minimum te beperken.

Bij calamiteiten beschikken wij natuurlijk over directe alarmlijnen met politie, brandweer, ambulance en andere hulpdiensten. 

24 uur per dag en 365 dagen

Surveilleren onze surveillanceauto’s in ons werkgebied.

Eagle Security verricht haar diensten in overeenstemming met de Algemene voorwaarden van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB).

Dit houdt onder andere in dat u er van verzekerd bent dat onze alarmopvolging voldoet aan alle specifieke eisen van het vakmanschap particuliere beveiliging en dat Eagle Security de van overheidswege vastgestelde voorschriften strikt zal naleven. 

More Info

Eagle Security verzorgt door middel van sluitbegeleiding een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

De surveillant zal dan rond sluitingstijd preventief bij uw object aanwezig zijn en kan bij ongeregeldheden meteen handelen.

More Info

Een Brand en Sluitronde houdt kort gezegd in, dat er een interne controle plaatsvindt nadat het personeel het pand heeft verlaten.

Eagle Security zal het bedrijfspand geheel controleren, afsluiten en het alarmsysteem inschakelen.

More Info

Onze beveiligers controleren jouw locatie in de uren dat jij er niet kan zijn.

Extra controle en alarmopvolging door een mobiele surveillance-eenheid heeft een preventieve werking en helpt u om risico’s en eventuele gevolgschade te beperken.

Voordelen van Alarmopvolging door Eagle Security!

  • Eagle Security reageert 24 uur per dag, 7 dagen per week op elk alarm.
  • De Alarmopvolging gebeurt op een deskundige en efficiënte manier.
  • U en uw familie lopen zelf géén risico.
  • U geeft zelf aan hoe de Alarmopvolging moet verlopen en wanneer u op de hoogte gesteld wilt worden.
  • Om vervolgschade te voorkomen wordt bij schade onmiddellijk gezorgd voor een noodreparatie.

Online klantenportaal voor u

Eagle Security  maakt het mogelijk voor u om via ons online klantenportaal alle verrichte werkzaamheden terug te vinden.

Ook kunt u hiermee monitoren, zodat u de beveiliging van uw pand verder kan aanscherpen en het aantal nodeloze meldingen kan verminderen.

Zeker als u meerdere panden met een alarmsysteem in beheer hebt, levert het Eagle Security online klantenportaal, extra voordelen op. Samen kunnen we zo onnodige meldingen en wellicht zelfs inbraken voorkomen

Eagle Security ontzorgt op vertrouwde wijze.

Wordt u ook een tevreden klant van Eagle Security?

Naast Alarmopvolging, kunt u ook bij ons terecht voor mobiele surveillance, open en sluitbegeleiding, objectbeveiliging, bouwplaatsbeveiliging of andere beveiligingsdiensten zoals ad hoc beveiliging bij calamiteiten.

Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Waar gaat uw verzoek over?

9 + 14 =

KANTOOR / SHOWROOM

Handelstraat 8, 6361 KC, Nuth

BEL ONS