Vacature | Monteur Beveiligingstechniek

Eagle Security verzorgt: Gedurende 24 uur per dag en 365 dagen per jaar beveiligingsdiensten in geheel Nederland.

 

Vacature: Monteur Beveiligingstechniek

Eagle Security Systems | Alarmvakman.nl  is op zoek: naar een sterke en gedreven monteur beveiligingstechniek met de juiste achtergrond en ervaring die de Alarmvakman.nl op zowel operationeel als commercieel vlak laat doorgroeien. 

Functieomschrijving

Als monteur beveiligingstechniek ben je fulltime actief met het in gebruik stellen van inbraakbeveiliging-,  toegangscontrole, –  en camerasystemen, brandmeldinstallaties en overig gevoerde systemen.

Installeren, monteren en opleveren conform geldende procedures, richtlijnen en instructies.

Profiel Monteur

More Info
 • Verklaring van Betrouwbaarheid kunnen neerleggen.
 • Enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, Je bent klant- en servicegericht;
 • Zelfstandig | Servicegericht | Oplossingsgericht;
 • Passie voor beveiligingstechniek;
 • Je bent bereid tot deelname aan de storingsdiensten.

Jou opleiding

More Info
 • Opleiding MBO/HBO elektrotechniek of gelijkwaardig, aangevuld met een MBV of TBV-diploma;

Je werkzaamheden bestaan uit

More Info
  1. Installatie van beveiligingssystemen: De monteur installeert en configureert verschillende beveiligingssystemen, zoals inbraakalarmsystemen, toegangscontrolesystemen, CCTV-camera’s (gesloten-circuit televisie), brandalarmsystemen en intercomsystemen. Ze zorgen ervoor dat de systemen correct worden geïnstalleerd en operationeel zijn volgens de specificaties van de klant.

  2. Onderhoud en reparatie: Monteurs voeren regelmatig onderhoud uit aan beveiligingssystemen om ervoor te zorgen dat ze correct functioneren. Ze controleren de systemen, testen de componenten en voeren eventuele noodzakelijke reparaties uit. Dit kan het vervangen van defecte onderdelen, het herprogrammeren van systemen of het oplossen van softwareproblemen omvatten.

  3. Technische ondersteuning: Monteurs bieden technische ondersteuning aan klanten bij het oplossen van problemen met beveiligingssystemen. Ze beantwoorden vragen, bieden begeleiding bij het gebruik van de systemen en helpen bij het oplossen van storingen of storingen. Ze kunnen ook advies geven over mogelijke upgrades of aanpassingen aan bestaande systemen.

  4. Klantcommunicatie: Monteurs hebben vaak direct contact met klanten. Ze communiceren met klanten om de vereisten en verwachtingen te begrijpen, systemen te installeren volgens de behoeften van de klant en eventuele problemen op te lossen. Ze leggen aan klanten uit hoe de systemen werken en geven instructies voor gebruik.

  5. Rapportage: Het is belangrijk voor Monteurs Beveiligingstechniek om nauwkeurige rapporten bij te houden van hun werkzaamheden. Ze documenteren de installaties, reparaties, onderhoudstaken en eventuele wijzigingen aan de systemen. Deze rapporten kunnen dienen als referentie voor toekomstig onderhoud of om de klant op de hoogte te houden van de uitgevoerde werkzaamheden.

  Het exacte takenpakket kan variëren afhankelijk van de werkgever, de specifieke projecten en de behoeften van de klant. Over het algemeen vereist het werk van een Monteur Beveiligingstechniek technische kennis, probleemoplossend vermogen en nauwkeurigheid om ervoor te zorgen dat beveiligingssystemen effectief functioneren en de veiligheid van mensen en eigendommen waarborgen.

Toekomstperspectief

Bij gebleken geschiktheid krijg je een dienstverband van 1 jaar, daarna een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Herken je jezelf in deze functie? Heb je interesse, heb je technische affiniteit, passie voor beveiligingstechniek, goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en je bent representatief en van onbesproken gedrag?  Kom dan ons team versterken.

Wij bieden jou:

 • Uitdaging – Je werkt met vertrouwelijke informatie en komt tijdens je dagelijkse werkzaamheden in contact met spelers op hoog niveau;
 • Variatie – Je communiceert dagelijks met zeer uiteenlopende contacten;
 • Stimulerende werkomgeving – Je krijgt alle kansen om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien binnen Eagle Security Groep B.V.;
 • Aantrekkelijke verloning – Je krijgt een salarispakket afgestemd op jouw ervaring en inzet.

Eagle Security ontzorgt op vertrouwde wijze.

Wordt u ook een tevreden klant van Eagle Security?

Naast Alarmopvolging, kunt u ook bij ons terecht voor mobiele surveillance, open en sluitbegeleiding, objectbeveiliging, bouwplaatsbeveiliging of andere beveiligingsdiensten zoals ad hoc beveiliging bij calamiteiten.

Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen.

MOBIELE SURVEILLANCE

Eagle Security verzorgt door middel van mobiele surveillance een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

LEES MEER

OBJECTBEVEILIGING

Eagle Security levert objectbeveiliging afgestemd op uw situatie voor: kantoorpanden, overheidsgebouwen, winkels of zorginstellingen. 

LEES MEER

EVENEMENTEN BEVEILIGING

Een optimale veiligheid voor uw gasten, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid? De aard van het evenement bepaalt wat de beste aanpak is. 

LEES MEER

KANTOOR / SHOWROOM

Handelstraat 8, 6361 KC, Nuth