Sluitbegeleiding | Brand- en Sluitronde

Eagle Security: verzorgt door middel van sluitbegeleiding een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

Sluitbegeleiding

Als eigenaar van een bedrijf is het belangrijk om de veiligheid van uw pand en werknemers te waarborgen.

Een goede sluitbegeleiding is hierbij van groot belang. Bij Eagle Security bieden wij sluitbegeleiding op maat en zorgen wij er voor dat uw bedrijf veilig wordt afgesloten.

Onze beveiligers zijn opgeleid om tijdens de brand- en sluitronde te controleren of alle deuren en ramen goed zijn afgesloten en of er zich geen verdachte situaties voordoen. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijf ’s nachts en in het weekend goed wordt afgesloten en dat er geen onbevoegden binnen kunnen komen.

Brandveiligheid gaat boven alles

Naast het controleren van de sluiting van het pand, richten onze beveiligers zich tijdens de ronde ook op de brandveiligheid van uw pand. Ze controleren of alle elektrische apparaten zijn uitgeschakeld, of er zich geen brandbare materialen bevinden in de buurt van warmtebronnen en of er vrije vluchtroutes zijn zonder obstakels.

Een brand kan namelijk desastreuze gevolgen hebben voor uw bedrijf, uw medewerkers en klanten. Door onze brand- en sluitronde weet u zeker dat uw bedrijf altijd brandveilig is en voorkomt u ernstige schade.

Op maat gemaakte beveiligingsoplossingen

Bij Eagle Security zorgen we voor optimale beveiliging van uw bedrijf en medewerkers. Wij bieden daarom op maat gemaakte brand- en sluitrondes aan. Onze professionals hebben jarenlange ervaring en zijn goed getraind om snel en adequaat te handelen. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf ’s nachts en in het weekend veilig wordt afgesloten, zodat uw medewerkers met vertrouwen naar huis kunnen gaan.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat op maat gemaakte brand- en sluitronde voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons team. Wij beantwoorden graag al uw vragen en stellen samen met u een plan op maat op, zodat uw bedrijf altijd veilig is tegen brand en inbraak.

 

“lees meer over onze aansluitende diensten”

More Info

Verschillende onderzoeken tonen aan dat de meeste incidenten binnen de 30 minuten, nadat de laatste persoon het gebouw verlaten heeft, plaatsvinden.

  • Dagelijks een tijdige sluiting van uw pand
  • Geen openstaande ramen en deuren
  • Verlichting en kachels worden uitgeschakeld
  • Geen personen meer in uw pand
  • Zekerheid van een brandveilig pand
More Info

Bij een goede beveiligingsinstallatie hoort directe alarmopvolging!

Eagle Security verzorgt: Gedurende 24 uur per dag en 365 dagen per jaar alarmopvolging in haar werkgebied.

More Info

Eagle Security verzorgt door middel van collectieve surveillance een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

Surveillance is vaak verdeeld in drie onderdelen: alarmopvolging, controle & begeleiding en collectieve surveillance.

More Info
Onze beveiligers controleren jouw locatie in de uren dat jij er niet kan zijn.

Extra controle en alarmopvolging door een mobiele surveillance-eenheid heeft een preventieve werking en helpt u om risico’s en eventuele gevolgschade te beperken.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Waar gaat uw verzoek over?

12 + 4 =

Betaalbare Sluitbegeleiding of Brand en Sluitronde!

Nu u alle voordelen gelezen heeft bent u wellicht overtuigd dat sluitbegeleiding of brand en sluitronde ook voor u een prima oplossing zou kunnen zijn.

Zeker wanneer u zich realiseert dat de kosten van deze diensten zich eenvoudig laten terug betalen gezien de voordelen. 

Aansluiten bij Eagle Security?

Wanneer u heeft besloten om gebruik te maken van onze diensten, is de volgende stap om uw sluitbegeleiding of brand en sluitronde te reserveren. Dit gaat zeer eenvoudig door via deze website een reserveringsformulier in te vullen.

Eagle Security ontzorgt op vertrouwde wijze.

Wordt u ook een tevreden klant van Eagle Security?

Naast open en sluitbegeleiding, kunt u ook bij ons terecht voor mobiele surveillanceAlarmopvolgingobjectbeveiligingbouwplaatsbeveiliging of ander beveiligingsdiensten zoals ad hoc beveiliging bij calamiteiten.

Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen.

Actieve Klanten

Opvolgingen / deze mnd

Uren beveiliging /mnd

Surveillance ronden / mnd

Mobiele Surveillance

Eagle Security verzorgt door middel van mobiele surveillance een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

LEES MEER

Objectbeveiliging

Eagle Security levert objectbeveiliging afgestemd op uw situatie voor: kantoorpanden, overheidsgebouwen, winkels of zorginstellingen. 

LEES MEER

Sluitbegeleiding

Eagle Security verzorgt door middel van sluitbegeleiding een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

LEES MEER

KANTOOR / SHOWROOM

Handelstraat 8, 6361 KC, Nuth

BEL ONS