Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging

 

U heeft continue een grote aanloop van: bezoekers, personeel en patiënten / cliënten, ieder met hun eigen afspraak / agenda. Het open karakter van uw zorginstelling levert uitdagingen op, met name op het vlak van veiligheid en beveiliging. Daardoor krijg je een unieke samenloop. Zorgbeveiliging is niet hetzelfde als reguliere beveiliging. Met de inzet van Eagle Security bent u verzekerd van vakkundige zorgbeveiligers.

Zorg beveiliging

Voordelen van vakkundige zorgbeveiligers

Onze beveiligers zijn vaak de eerste personen die uw bezoekers tegenkomen, en vaak ook de laatste. In principe zijn zij uw eerste visitekaartjes. Niet alleen hebben zorginstellingen te maken met het risico op diefstal of agressie in de avond en nachturen, ook overdag zijn er uitdagingen op het gebied van veiligheid. Toezicht op bezoekers, leveranciers en in- en uitgaande goederen is daarbij essentieel. Een professionele partner zoals Eagle Security zal u hierin ontzorgen. Onze dienstverleningbestaat onder andere uit:

 • Het tegengaan van ongecontroleerd in- en uitgaand personen- en goederenverkeer middels o.a. toezicht;
 • Het verwijzen van bezoeker naar de zorgafdelingen en/of poliklinieken;
 • Eventueel gecombineerd met ondersteunende taken ten behoeve van (logistieke) bedrijfsprocessen, zoals receptie- en telefoontaken;
 • Controle ronden lopen door en om het gehele pand met specifieke aandachtspunten zoals de opiaten ruimten en kleedkamers van het personeel;
 • Uitvoeren van cameratoezicht;
 • Service verlenen bij parkeerinstallaties (bonnen aanvullen, wisselgeld afromen etc.);
 • Interveniëren bij agressie gevallen op SEH of andere afdelingen;
 • Onderdeel zijn van een first responder team;
 • Voor specialistische zorgbegeleiding verwijzen wij u graag naar Uw Zorgbegeleiders.
 •  

  Zorgbeveiliging van Eagle Security

  Zorgbeveiliging is een specialisatie binnen Eagle Security, voor een diversiteit aan klanten verzorgen wij al jaren de zorgbeveiligers. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met de zorgbeveiligers van Eagle Security.

  Wij hebben o.a. ervaring in de verslavingszorg (Leger des Heils), geestelijke verzorging, psychische zorg.
  Reden genoeg om eens contact op te nemen met Eagle Security voor zorgbeveiliging op maat?

  Interesse in onze aanpak? Boek hier een contact verzoek.
  Wij zijn er van overtuigd dat wij u een zeer concurrerende offerte kunnen aanbieden.
  offerte-aanvraag