Transportbeveiliging | Transportbewaking | Transportbegeleiding

Eagle Security: Wij begeleiden uw cargo’s zowel over het land als over het water en in de lucht.

Transportbeveiliging

Eagle Security verzorgt voor u transportbewaking | transportbeveiliging en transportbegeleiding in binnen- en buitenland.

Wij staan bekend om onze uitstekende expertise op het gebied van transportbeveiliging.

Of het nu gaat om vrachtwagens, schepen, treinen of vliegtuigen, Eagle Security biedt geavanceerde oplossingen om ervoor te zorgen dat goederen en passagiers veilig van A naar B worden vervoerd.

Transportbewaking | transportbeveiliging | transportbegeleiding

Transportbeveiliging is van cruciaal belang in de moderne wereld waarin goederen en mensen constant in beweging zijn. Het waarborgen van de veiligheid tijdens het transportproces is essentieel om verlies, diefstal, schade of andere bedreigingen te voorkomen. Eagle Security begrijpt deze uitdagingen en biedt op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van elke transportsector.

Onze beveiligings- en bewakingsdiensten maken gebruik van moderne en (on)opvallende voertuigen die speciaal zijn uitgerust met geavanceerde navigatie- en communicatiemiddelen, zoals GPS-auto-volgsystemen en ingebouwde camera- en geluidsapparatuur. Op die manier kunnen we het transport nauwlettend volgen en snel reageren op eventuele situaties die zich onderweg voordoen.

Eagle Security begrijpt dat elke transportsector unieke uitdagingen heeft. Zo vereist het beveiligen van vrachtwagens en transportroutes bijvoorbeeld een andere aanpak dan het waarborgen van de veiligheid aan boord van een schip of vliegtuig. Daarom werken we nauw samen met one klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en oplossingen op maat te bieden. Eagle heeft ruime ervaring in diverse sectoren, waaronder logistiek, maritiem, luchtvaart, spoorwegen en meer.

Naast reguliere vracht bieden we ook beveiligd vervoer voor vertrouwelijke documenten, poststukken, waardevolle goederen en materialen. Deze stukken worden met de grootste zorg en integriteit behandeld, volgens een vooraf afgesproken protocol. Of het nu nationaal of internationaal transport betreft, we zorgen ervoor dat uw zending veilig en vertrouwelijk wordt afgehaald en afgeleverd.

Bij Eagle Security weten we dat beveiligd transport een vakgebied op zich is. Het gaat verder dan simpelweg van A naar B rijden. Daarom hebben we specialisten in dienst die zich volledig hebben toegelegd op beveiligd vervoer. Met hun expertise en ervaring zorgen ze voor een vlekkeloos en veilig transportproces.

Als u op zoek bent naar betrouwbare en effectieve transportbeveiliging, dan is Eagle Security de partner die u zoekt. Met one expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat uw goederen en passagiers veilig en ongestoord op hun bestemming aankomen.

Eagle Security beschikt over het VEB Keurmerk.

“lees meer over transportbewaking”

Transportbegeleiding

More Info
Bij Eagle Security begrijpen we dat het beveiligen van uw cargo’s tijdens transport van het grootste belang is. Of het nu over land, over water of door de lucht gaat, wij bieden hoogwaardige transportbegeleiding om ervoor te zorgen dat uw goederen veilig en ongestoord op hun bestemming arriveren.

Beveiligd onopvallend transport

More Info
Beveiligd vervoer is een vakgebied, het is niet gewoon van A naar B rijden. Wij hebben specialisten op het gebied van rijden van beveiligd vervoer.

Vakbekwame Beveiligers

More Info
Onze transportbeveiligers hebben hun werkervaring opgedaan bij het ministerie van defensie of politie.

Zij hebben specifieke vaardigheden zoals:

 • Medische vaardigheden
 • Specialistische rijopleidingen
 • In-house transport security training
 • TAPA FSR trainer certificaat

Voorbeeld van transportbeveiliging

More Info
 • Transport tijdens verhuizing van het ene bedrijfspand naar het andere
 • Transport van belangrijke stukken uit een museum
 • Transport van kostbare sieraden
 • Transport van medische goederen
 • Transport van waardevolle documenten
 • Transport van dure kleding
 • Transport van dure elektronische producten

NEEM DIRECT CONTACT OP

Waar gaat uw verzoek over?

4 + 13 =

Interesse in onze transportbeveiliging?

Nu u alle voordelen gelezen heeft bent u wellicht overtuigd dat transportbeveiliging ook voor u een prima oplossing zou kunnen zijn.

Zeker wanneer u zich realiseert dat de kosten van deze dienst zich eenvoudig laat terug betalen gezien de voordelen. 

 

Eagle Security ontzorgt op vertrouwde wijze.

Wordt u ook een tevreden klant van Eagle Security?

Naast transportbeveiliging, kunt u ook bij ons terecht voor Alarmopvolging, open en sluitbegeleiding, objectbeveiliging, bouwplaatsbeveiliging of andere beveiligingsdiensten zoals ad hoc beveiliging bij calamiteiten.

Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen.

KANTOOR / SHOWROOM

Handelstraat 8, 6361 KC, Nuth

BEL ONS