SOS Noodknop | Life-Saver

Eagle Security: verzorgt door middel van de SOS noodknop een veiligere werk-/woonomgeving.

SOS Noodknop | Life-Saver

De SOS-Knop | SOS Noodknop | Life-Saver ondersteunt bij het creëren van een betere en veiligere omgeving. Zowel voor Senioren, Ouderen en mensen met een beperking thuis of buitenshuis.

Onze SOS Noodknop is niet gebonden aan een centrale of aan een vaste telefoon aansluiting.

KEYHOLDING | SLEUTELBEHEER - Eagle Security

SOS/GPS/GSM met valdetectie

Voelt u zich wel eens onveilig of maakt u zich zorgen om de veiligheid van een ander? De SOS Noodknop helpt u uw zorgen weg te nemen en creëert veiligheid en rust voor u en uw dierbaren.

Onze SOS Noodknop is niet gebonden aan een centrale of aan een vaste telefoon aansluiting!

De Life-Saver heeft een in te stellen Geo-Fencing functie, en heeft een 10 meter nauwkeurige GPS connectie. In geval van nood is het tevens mogelijk om een real time track en trace functie te activeren en in te loggen op ons track en trace platform

Alarmknop met alarmopvolging

Heeft u medewerkers die alleen werken, bijvoorbeeld in de nacht zonder direct toezicht?

Het alleen werken op locatie of alleen onderweg zijn van en naar een afgelegen werklocatie kan extra risico’s voor de medewerker meebrengen. In geval van een ongeval of  calamiteit is veelal geen directe hulp voor de collega aanwezig. Op zo’n moment staat u of uw medewerker er alleen voor.

Alleen werken vraagt extra aandacht

Zorg er voor dat de veiligheid van uw medewerkers en de continuïteit van uw onderneming gewaarborgd blijven door gebruik van te maken van een systeem die in een noodsituatie er voor zorgt dat er adequaat gereageerd wordt.

Draadloze SOS Noodknop van Eagle Security

De draadloze SOS Noodknop | Alarmknop van Eagle Security werkt zonder bijkomende kosten van een alarmcentrale! In combinatie met onze alarmopvolging is dit ideaal voor de veiligheid van alleen werkende medewerkers.

Uw medewerkers veilig in combinatie met onze alarmopvolging

Met de alarmknop en opvolging van Eagle Security zorgen we voor meer veiligheid van een alleen werkende medewerker.

Op deze draadloze alarmknop zitten de volgende functies:

  1. Fysieke drukknop.
  2. Valdetectie (optie)
  3. Dodemansfunctie (optie) en ideaal voor alleen werkende.

Doordat er geen alarmcentrale tussen zit komt de melding direct bij meerdere surveillanceauto’s binnen. In combinatie met onze keyholding kunnen wij het alarm snel opvolgen.

 

Hoe werkt de SOS noodknop?

Het versturen van een hulp- of noodmelding kan worden geactiveerd met één druk op de SOS-Noodknop. Het alarm zal in een fractie van een seconde worden verstuurd naar Eagle Security en de verzonden melding wordt direct als tekstbericht weergegeven op 3 vooraf ingestelde telefoonnummers.

In praktijk betekent dit het volgende, na alarmering ontvangt de meldkamer van Eagle Security direct een bericht, met daarbij de exacte gps locatie gegevens van de SOS noodknop.

Zo weten wij tot op +/- 10 meter nauwkeurig waar de persoon zich bevindt. Vervolgens kunnen wij met de telefoon de betreffende SOS noodknop (EagleWatch Life-Saver) oproepen om een spraakverbinding tot stand te brengen.

Wij horen wat er aan de hand is en kunnen dan snel bepalen of er vervolgstappen nodig zijn, waarna wij de beveiliging voor de alarmopvolging en de eventuele hulpdiensten kunnen inschakelen (politie, ambulance, etc.).

De EagleWatch Life-Saver, ondersteunt u bij het creëren van een betere en veiligere omgeving voor mensen, thuis of buitenshuis.

Eagle Security ontzorgt op vertrouwde wijze.

Wordt u ook een tevreden klant van Eagle Security?

Naast zorgbeveiliging kunt u ook bij ons terecht voor ad hoc beveiliging, mobiele surveillanceopen en sluitbegeleidingobjectbeveiligingbouwplaatsbeveiliging of andere beveiligingsdiensten zoals alarmopvolging of transportbeveiliging.

Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Waar gaat u verzoek over?

4 + 15 =

KANTOOR / SHOWROOM

Handelstraat 8, 6361 KC, Nuth

BEL ONS