BOUWPLAATS BEVEILIGING

Volgens militaire normen!

Bouwplaats beveiliging – volgens militaire normen!

Bouwbeveiliging van Eagle Security voorkomt vandalisme, inbraken, vernielingen en brandstichting. Door het toenemende aantal incidenten op een bouwplaats is er steeds meer behoefte aan beveiliging.

 

Volledige dienstverlening

Eagle Security verzorgt door middel van manbeveiliging, mobiele surveillance en tijdelijke beveiligingssystemen de oplossing voor u.

Bouwbeveiliging

Bouwbewaking / Bouwplaats beveiliging wordt in toenemende mate ingezet om bedrijfsschade door vernieling en diefstal te voorkomen.

Naast de financiële gevolgen van ontvreemde materialen, gereedschappen en stroomkabels, is ook de optredende vertraging hierdoor een steeds groter wordende kostenpost. Eagle Security® beveiliging en bewaking is de oplossing om de controle over uw bouwplaats te behouden. 

Vandalisme, diefstal, vernielingen en brandstichting zijn al jaren een groot probleem voor de bouwsector. De jaarlijkse schade loopt in de miljoenen.

Cijfers van verzekeringsmaatschappijen laten zien dat deze vorm van criminaliteit alleen maar toeneemt. Op momenten dat er geen personeel van het bouwbedrijf aanwezig is loopt men het risico slachtoffer te worden van bovenstaande delicten.

Bouwplaats beveiliging 

Eagle Security® beveiliging en bewaking zorgt voor de oplossing: Bouwbeveiliging – Bouwbewaking – Bouwplaats beveiliging.

Onze beveiligingsbeambte bewaakt het bouwterrein en loopt controle rondes tijdens zijn hele dienst. Indien gewenst kunnen we ook zorgen voor een beambte met diensthond. De bevindingen worden genoteerd in een digitaal rapport.

Vindt u bewaking tijdens de gehele nacht niet nodig dan bieden wij ook de mogelijkheid om onze met onze EagleWatch camerasysteem de volledige controle over uw locatie te behouden.

Deze slimme cameratechniek zorgt voor 100% betrouwbare beveiliging tegen indringers en vandalen. En dat zonder bijkomende kosten voor valse alarmen! Dit unieke camerasysteem heeft zijn betrouwbaarheid getoond bij defensie en is hier in techniek verder doorontwikkeld. En is kostenbesparend in combinatie met mobiele surveillance en alarmopvolging

High Dynamic Range Camerabewakingssysteem

Uniek, zeer betrouwbaar, geheel draadloos & zonder 230V en internetaansluiting

Eagle Security introduceert een uniek high dynamic range camerabewakings- en volgsysteem. De installatie werkt geheel draadloos, zonder 230V en internetaansluiting.

Alle componenten worden gevoed door oplaadbare en snel verwisselbare accupacks. Uitermate geschikt voor perimeterbeveiliging, bouwplaats beveiliging en beveiliging van grote terreinen, gebouwen  c.q. oppervlakten. Ontwikkelt en sinds lange tijd in gebruik bij militaire eenheden in binnen- en buitenland.

De installatie is geheel draadloos en bestaat uit een centrale ontvangst- en zendmodule (bridge) met daarop aangesloten 4 megapixel HD camera’s met detectie en infrarood.

De detectie is zeer betrouwbaar vanwege aansturing door de aanwezige database in de installatie. Alleen 100% geverifieerde meldingen worden automatisch doorgestuurd naar de meldkamer. In open veld zijn afstanden mogelijk tussen de bridge en de camera’s tot wel 300 meter.

Hoe werkt het?

Onze beveiligingsbeambte bewaakt het bouwterrein en loopt controle rondes tijdens zijn hele dienst. Indien gewenst kunnen we ook zorgen voor een beambte met diensthond. De bevindingen worden genoteerd in een digitaal rapport.

Vindt u bewaking tijdens de gehele nacht niet nodig dan bieden wij ook de mogelijkheid om onze met onze EagleWatch camerasysteem de volledige controle over uw locatie te behouden.

Deze slimme cameratechniek zorgt voor 100% betrouwbare beveiliging tegen indringers en vandalen. En dat zonder bijkomende kosten voor valse alarmen! Dit unieke camerasysteem heeft zijn betrouwbaarheid getoond bij defensie en is hier in techniek verder doorontwikkeld. En is kostenbesparend in combinatie met mobiele surveillance en alarmopvolging.

EagleWatch Cameratoezicht

Verhoogde beveiliging, lagere kosten

Draadloos en batterij gevoed, EagleWatch camerasysteem biedt high-tech bewaking volgens militaire normen voor een betaalbare prijs. Het kan onmiddellijk overal worden geïnstalleerd, waar u geen camerabewaking kunt plaatsen.

400 DAGEN LEVENSDUUR VAN DE BATTERIJ: Gemakkelijk te verbergen, gemakkelijk te onderhouden. EagleWatch camerasysteem is draadloos – het werkt autonoom. Levensduur van de batterij van de detector is maximaal 400 dagen of maximaal 50.000 gebeurtenissen.

GEEN VALSE ALARMEN: Onze AI-technologie detecteert en classificeert automatisch afbeeldingen op alarmfoto’s met behulp van vooraf gedefinieerde classificatiecategorieën. Staat er geen persoon, auto, vrachtwagen, fiets of bus op foto, dan niet gemarkeerd als alarm.

Nog meer voordelen!

INSTALLATIE IN 2 MINUTEN: Eenvoudige en snelle installatie van EagleWatch-apparaten. Plaats gewoon de batterij en het EagleWatch camerasysteem begint uw gebied te bewaken. Apparaten hebben een eigen low-power mesh-technologie, die de installatie vereenvoudigt.

INTELLIGENT CONTROLE CENTER: Voorkom misdaad, documenteer het niet alleen. Mensen zijn niet onfeilbaar. Zelfs het constant monitoren van beveiligingscamera’s is geen waterdichte oplossing. EagleWatch camerasysteem controleert constant uw bezittingen en waarschuwt u voor menselijke indringers.

DRAADLOZE CONNECTIE: De batterij gaat meer dan een jaar mee. De units maken gebruik van onafhankelijke stroombronnen (met optionele zonnepanelen) en communiceren draadloos via mobiele netwerken waardoor toegang via internet mogelijk is.

Eagle Security ontzorgt op vertrouwde wijze.

Naast bouwplaatsbeveiliging kunt u ook bij ons terecht voor mobiele surveillance, sluitbegeleiding, objectbeveiliging, ad hoc beveiliging of  andere beveiligingsdiensten zoals transportbeveiliging en portiersdiensten

Wordt u ook een tevreden klant van Eagle Security?

Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen.

Adres

Handelstraat 8
6361 KC Nuth

KvK: 68557698 / BTW-nr: NL8574.97.091.B01

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND  4277
Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

 

Onze certificeringen