Keyholding – Sleutelbeheer

Eagle Security: Keyholding of sleutelbeheer is het proces van het bewaken en beheren van sleutels.

Keyholding of Sleutelbeheer

Sleutelbeheer | Keyholding wil zoveel zeggen als het in bewaring nemen van sleutels.

Eagle Security® Beveiliging en Bewaking, beheert de sleutels van een gebouw of woning deze sleutels worden middels een ingenieus systeem over onze surveillancewagens verdeeld.

KEYHOLDING | SLEUTELBEHEER - Eagle Security

Keyholding of sleutelbeheer is het proces van het bewaken en beheren van sleutels van een bedrijf of organisatie. Dit is een belangrijk aspect van beveiligingsbeheer omdat sleutels toegang geven tot de ruimtes en bezittingen van een bedrijf.

Een keyholding-service is een externe dienstverlener zoals Eagle Security die verantwoordelijk is voor het beheren van de sleutels van een bedrijf. Eagle bewaakt de sleutels en zorgt ervoor dat ze veilig zijn opgeborgen. De keyholder kan ook de verantwoordelijkheid hebben om de sleutels uit te delen aan medewerkers die toegang nodig hebben tot bepaalde ruimtes of bezittingen.

Onze keyholding-service kan ook worden ingeschakeld voor het openen en sluiten van een gebouw of een bepaalde ruimte. Dit is vooral handig wanneer een bedrijf buiten kantooruren geopend is of wanneer er geen medewerkers aanwezig zijn om de sleutels te beheren.

Het beheren van sleutels kan veel tijd en moeite vergen van een bedrijf. De verantwoordelijkheid kan vaak bij één persoon worden gelegd en dit kan tot problemen leiden als die persoon afwezig is of als er sprake is van een noodgeval. De keyholding-service van Eagle Security biedt een extra niveau van beveiliging en verantwoordelijkheid voor sleutelbeheer.

In het kort zorgt keyholding voor een veiligere en betere beveiligingsoplossing voor bedrijven en organisaties. Het borgt de sleutelbeheer verantwoordelijkheid bij specialisten, zodat de bedrijven zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl de keyholding service van Eagle Security de sleutelbeheer uitvoert.

“lees meer over onze aansluitende diensten”

More Info

Verschillende onderzoeken tonen aan dat de meeste incidenten binnen de 30 minuten, nadat de laatste persoon het gebouw verlaten heeft, plaatsvinden.

  • Dagelijks een tijdige sluiting van uw pand
  • Geen openstaande ramen en deuren
  • Verlichting en kachels worden uitgeschakeld
  • Geen personen meer in uw pand
  • Zekerheid van een brandveilig pand
More Info

Bij een goede beveiligingsinstallatie hoort directe alarmopvolging!

Eagle Security verzorgt: Gedurende 24 uur per dag en 365 dagen per jaar alarmopvolging in haar werkgebied.

More Info

Eagle Security verzorgt door middel van collectieve surveillance een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

Surveillance is vaak verdeeld in drie onderdelen: alarmopvolging, controle & begeleiding en collectieve surveillance.

More Info
Onze beveiligers controleren jouw locatie in de uren dat jij er niet kan zijn.

Extra controle en alarmopvolging door een mobiele surveillance-eenheid heeft een preventieve werking en helpt u om risico’s en eventuele gevolgschade te beperken.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Waar gaat uw verzoek over?

9 + 3 =

Betaalbare Keyholding

Nu u alle voordelen gelezen heeft bent u wellicht overtuigd dat keyholding | Sleutelbeheer ook voor u een prima oplossing zou kunnen zijn.

Zeker wanneer u zich realiseert dat de kosten van een keyholding | Sleutelbeheer zich eenvoudig laat terug betalen gezien de voordelen. 

Ook aansluiten bij Eagle Security?

Wanneer u heeft besloten om gebruik te maken van keyholding | Sleutelbeheer door Eagle Security, is de volgende stap om uw keyholding | Sleutelbeheer te reserveren. Dit gaat zeer eenvoudig door via deze website een reserveringsformulier in te vullen en u ontvangt van ons de bevestiging.

Eagle Security ontzorgt op vertrouwde wijze.

Wordt u ook een tevreden klant van Eagle Security?

Naast Alarmopvolging, kunt u ook bij ons terecht voor mobiele surveillance, open en sluitbegeleiding, objectbeveiliging, bouwplaatsbeveiliging of andere beveiligingsdiensten zoals ad hoc beveiliging bij calamiteiten.

Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen.

Actieve Klanten

Opvolgingen / deze mnd

Uren beveiliging /mnd

Surveillance ronden / mnd

Mobiele Surveillance

Eagle Security verzorgt door middel van mobiele surveillance een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

LEES MEER

Objectbeveiliging

Eagle Security levert objectbeveiliging afgestemd op uw situatie voor: kantoorpanden, overheidsgebouwen, winkels of zorginstellingen. 

LEES MEER

Sluitbegeleiding

Eagle Security verzorgt door middel van sluitbegeleiding een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

LEES MEER

KANTOOR / SHOWROOM

Handelstraat 8, 6361 KC, Nuth

BEL ONS