MOBIELE SURVEILLANCE IN LIMBURG 

Eagle Security: direct inzetbaar bij calamiteiten, projecten en evenementen!

Mobiele Surveillance

Eagle Security verzorgt door middel van haar mobiele surveillance in Limburg, een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

De mobiele surveillance in Limburg is verdeeld in drie onderdelen: alarmopvolging, controle & begeleiding en collectieve surveillance.

Door uw beveiliging aan de mobiele surveillancedienst van Eagle Security uit te besteden, bespaart u uzelf een hoop zorgen!

Dankzij onze specialistische kennis en uitgebreide ervaring, weten de mobiele surveillanten precies wat zij in uiteenlopende situaties moeten doen en hoeft u bij calamiteiten uw bed niet uit.

Mobiele Surveillance in Limburg

Al meer dan 25 jaar ervaring!

Wat mag je verwachten van mobiele surveillance?

Bij mobiele surveillance van Eagle Security kun je altijd rekenen op goedopgeleide, geüniformeerde beveiligers die voldoen aan alle vereisten. Eagle Security beschikt over het VEB Keurmerk. Onze mobiele surveillanten verzorgen:

  • De openingsronde: onze surveillant opent op het gewenste tijdstip het pand en zet indien gewenst al uw apparatuur aan.
  • De brand-/sluitronde: onze surveillant sluit het gebouw goed en veilig af en controleert of er niemand meer aanwezig is. Zonwering wordt eventueel omhoog gehaald, lamellen worden gesloten en clean desk procedures nagelopen.
  • Preventief toezicht: de aanwezigheid van onze surveillant schrikt kwaadwillende af en heeft daardoor een preventieve werking.

 

Mogelijkheden Mobiele Surveillance in Limburg

De taken van mobiele surveillance zijn erg variërend.

Steeds vaker zijn industrieterreinen, winkelcentra en woonwijken het doelwit van inbrekers en vandalen. Het doel van de mobiele surveillance is het voorkomen en terug dringen van criminaliteit, vandalisme, nodeloze alarmmeldingen en het creëren van een veilig gevoel.

De mobiel surveillant voert bijvoorbeeld collectieve beveiliging uit. Ook kan het zijn dat de surveillant ingezet wordt bij het openen en sluiten van objecten of een surveillanceronde verricht.

Alarmopvolging is één van de primaire taken van de mobiele surveillant.

Keyholding of te wel sleutelbeheer is tevens een onderdeel van de functie van mobiele surveillance. De beveiliger heeft korte lijnen met de alarmcentrale. Daardoor kan hij snel overgaan tot actie na alarm meldingen.

“lees meer over onze aansluitende diensten”

More Info

Dé “draadloze Brandwacht”

Doordat de brandbeveiliging systemen van Eagle Security draadloos zijn, kunnen deze flexibel worden ingezet op de bouwplaats. Hierdoor is het dé ideale oplossing voor korte tot middellange periodes. Dit alternatief voor reguliere oplossingen zoals permanente bewaking en tijdelijke bewoning is vele malen goedkoper en efficiënter.

More Info

Verhoogde beveiliging, lagere kosten

Draadloos en batterij gevoed, EagleWatch camerasysteem biedt high-tech bewaking volgens militaire normen voor een betaalbare prijs. Het kan onmiddellijk overal worden geïnstalleerd, waar u geen vaste camerabewaking kunt plaatsen.

More Info

Eagle Security verzorgt: Gedurende 24 uur per dag en 365 dagen per jaar alarmopvolging in haar werkgebied.

Onze beveiligers controleren jouw locatie in de uren dat jij er niet kan zijn.

Extra controle en alarmopvolging door een mobiele surveillance-eenheid heeft een preventieve werking en helpt u om risico’s en eventuele gevolgschade te beperken.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Waar gaat uw verzoek over?

12 + 5 =

Betaalbare Mobiele Surveillance in Limburg!

Nu u alle voordelen gelezen heeft bent u wellicht overtuigd dat mobiele surveillance in Limburg ook voor u een prima oplossing zou kunnen zijn.

Zeker wanneer u zich realiseert dat de kosten van een mobiele Surveillant in Limburg zich eenvoudig laat terug betalen gezien de voordelen.

 

Aansluiten bij Eagle Security?

Wanneer u heeft besloten om gebruik te maken van de mobiele surveillance door Eagle Security, is de volgende stap om uw mobiele surveillancedienst te reserveren. Dit gaat zeer eenvoudig door via deze website een reserveringsformulier in te vullen en u ontvangt van ons de bevestiging.

%

Ontzorging, zodat u zich kunt richten op uw eigen werkzaamheden!

Eagle Security ontzorgt op vertrouwde wijze.

Wordt u ook een tevreden klant van Eagle Security?

Naast Alarmopvolging, kunt u ook bij ons terecht voor Alarmopvolging, open en sluitbegeleiding, objectbeveiliging, bouwplaatsbeveiliging of andere beveiligingsdiensten zoals ad hoc beveiliging bij calamiteiten.

Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen.

Actieve Klanten

Opvolgingen / deze mnd

Uren beveiliging /mnd

Surveillance ronden / mnd

Mobiele Surveillance

Eagle Security verzorgt door middel van mobiele surveillance een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

LEES MEER

Objectbeveiliging

Eagle Security levert objectbeveiliging afgestemd op uw situatie voor: kantoorpanden, overheidsgebouwen, winkels of zorginstellingen. 

LEES MEER

Sluitbegeleiding

Eagle Security verzorgt door middel van sluitbegeleiding een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

LEES MEER

KANTOOR / SHOWROOM

Handelstraat 8, 6361 KC, Nuth

BEL ONS

VERGUNNING MINISTERIE VAN VEILIGHEID EN JUSTITIE:

ND  4277

VERGUNNING MINISTERIE VAN VEILIGHEID EN JUSTITIE:

POB

VERENIGING EUROPESE BEVEILIGINGSBEDRIJVEN:

Nr. 18737