Vakantieservice

Vakantieservice

U wilt uw woning na die welverdiende vakantie in binnen- of buitenland in dezelfde staat aantreffen zoals u het heeft achtergelaten. Met de vakantieservice van Eagle Security houden wij niet alleen een oogje voor u in het zeil maar sorteren wij bijvoorbeeld ook de binnengekomen post en laten wij uw planten niet droog staan. Door onze aanwezigheid staat uw woning er niet verlaten bij en zal het een minder aantrekkelijk object voor criminelen zijn.

Rijdt u ook in mijn regio?
Door onze unieke oplossing kunnen wij onze vakantieservice ook in uw regio aanbieden.
Eagle Security heeft een unieke oplossing voor al uw beveiligingsvraagstukken. Bij Eagle Security regelt u al uw beveiligingszaken in één keer. Dit is wel zo makkelijk!
Één contract met één factuur en één aanspreekpunt en één rapportage. Maar wel met de lokale kennis en ondersteuning. Vertrouw op Eagle Security.
Wij hebben een landelijke ondersteuning, doordat wij samenwerken met lokale beveiligingspartners door heel Nederland. Partners die uw taal spreken en uw buurt goed kennen.

Wat als er iets gebeurt met mijn woning?
Bij een inbraak, brand, schade of andere calamiteit zal onze surveillant als eerste ter plaatse zijn om de situatie te overzien en eventueel op te lossen. Van te voren zijn er met u heldere afspraken gemaakt omtrent de gewenste vervolgstappen als een bepaalde situatie zich voordoet. In de meeste gevallen kunnen wij alles voor u regelen, zelfs aangiftes of verzekeringszaken, en houden u op de hoogte van de voortgang. Zo wordt een kapot raam door een glaszetter vervangen en zijn de glasscherven netjes opgeruimd. U kunt met een gerust hart uw vakantie voortzetten en treft bij terugkomst een schone woning aan.

Hoe vaak komen jullie langs?
Standaard komen wij een week lang langs voor een controleronde. Naar wens kunnen wij natuurlijk vaker of minder langskomen. Afhankelijk van uw wensen, de locatie en de criminaliteitscijfers van uw buurt geven wij graag een advies.

Hoe word ik op de hoogte gehouden?
U ontvangt na afloop van ieder bezoek een afschrift inclusief foto’s en eventuele bijzonderheden in uw e-mail.

Zakelijke klant?
Ook voor uw bedrijfspand(en) kunnen wij deze service verzorgen.

Wat zijn de kosten?
Vanaf € 99,- per week. Wij voeren dan een hele week controlerondes uit. Tegen een meerprijs kunt u meerdere controlerondes reserveren of extra werkzaamheden laten uitvoeren zoals, extra controleren op onregelmatigheid, post sorteren en planten verzorgen. Als u voor langere tijd (>2 maanden) afwezig bent kunnen er andere afspraken worden gemaakt.

in verbinding met onze eigen Alarm Response Center (ARC). +31(0)85 273 3244