VAKANTIESERVICE

 

Wij van Eagle Security houden tijden uw vakantie graag een oogje in het zeil bij u thuis.

Vakantieservice - Eagle Security

Met de vakantieservice van Eagle Security houden wij niet alleen een oogje voor u in het zeil, maar sorteren wij bijvoorbeeld ook de binnengekomen post en laten wij uw planten niet droog staan.

 

Door onze aanwezigheid staat uw woning er niet verlaten bij en zal het een minder aantrekkelijk object voor criminelen zijn.

 

U wilt uw woning toch na die welverdiende vakantie in binnen- of buitenland in dezelfde staat aantreffen zoals u het heeft achtergelaten!

Rijdt u ook in mijn regio?

Door onze unieke oplossing kunnen wij onze vakantieservice ook in uw regio aanbieden.

Eagle Security heeft een unieke oplossing voor al uw beveiligingsvraagstukken. Bij Eagle Security regelt u al uw beveiligingszaken in één keer. Dit is wel zo makkelijk!

Één contract met één factuur en één aanspreekpunt en één rapportage. Maar wel met de lokale kennis en ondersteuning. Vertrouw op Eagle Security.

Wij hebben een landelijke ondersteuning, doordat wij samenwerken met lokale beveiligingspartners door heel Nederland. Partners die uw taal spreken en uw buurt goed kennen.

Wat als er iets gebeurt met mijn woning?

Bij een inbraak, brand, schade of andere calamiteit zal onze surveillant als eerste ter plaatse zijn om de situatie te overzien en eventueel op te lossen.

Van te voren zijn er met u heldere afspraken gemaakt omtrent de gewenste vervolgstappen als een bepaalde situatie zich voordoet. In de meeste gevallen kunnen wij alles voor u regelen, zelfs aangiftes of verzekeringszaken, en houden u op de hoogte van de voortgang.

Zo wordt een kapot raam door een glaszetter vervangen en zijn de glasscherven netjes opgeruimd. U kunt met een gerust hart uw vakantie voortzetten en treft bij terugkomst een schone woning aan. 

Hoe vaak komen jullie langs?

Standaard komen wij een week lang langs voor een controleronde. Naar wens kunnen wij natuurlijk vaker of minder langskomen. Afhankelijk van uw wensen, de locatie en de criminaliteitscijfers van uw buurt geven wij graag een advies.

Hoe word ik op de hoogte gehouden?
U ontvangt na afloop van ieder bezoek een afschrift inclusief foto’s en eventuele bijzonderheden in uw e-mail.

Zakelijke klant?
Ook voor uw bedrijfspand(en) kunnen wij deze service verzorgen.

Eagle Security ontzorgt op vertrouwde wijze.

Wordt u ook een tevreden klant van Eagle Security?

Naast Alarmopvolging, kunt u ook bij ons terecht voor mobiele surveillance, open en sluitbegeleiding, objectbeveiliging, bouwplaatsbeveiliging of andere beveiligingsdiensten zoals ad hoc beveiliging bij calamiteiten.

Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen.

SOS Noodknop | Life-Saver

Eagle Security verzorgt door middel van de SOS noodknop een veiligere omgeving. Gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

LEES MEER

Uitvaartbeveiliging

Het is respectloos: inbraken tijdens uitvaarten en condoleances. Eagle Security zorgt er voor dat U rustig en zonder zorgen afscheid kunt nemen van Uw dierbare(n).

LEES MEER

Buurt preventie

Door middel van preventieve surveillance waarborgen wij uw veiligheid voor zowel woonwijken, industrieterreinen als buitengebieden. 

LEES MEER

KANTOOR / SHOWROOM

Handelstraat 8, 6361 KC, Nuth

BEL ONS