Transportbeveiliging

Transportbeveiliging | Transportbewaking | Transportbegeleiding tijdens transporten is tegenwoordig geen overbodige luxe.

transportEagle Security ®: Beveiliging en Bewaking verzorgt voor u transportbewaking | transportbeveiliging en transportbegeleiding in binnen- en buitenland. In de transportwereld worden steeds vaker waardevolle producten en belangrijke documenten op een veilige manier getransporteerd. Eagle Security ® begeleidt en beveiligd waardetransporten in alle soorten en maten van beginpunt tot eindbestemming, zowel nationaal als internationaal. Wij begeleiden uw cargo’s zowel over het land als over het water en in de lucht.

Eagle Security ® beveiliging en bewaking maakt hierbij gebruik van de meest moderne en onopvallende voertuigen die specifiek zijn uitgerust met geavanceerde navigatie- en communicatiemiddelen, zoals het GPS auto-volgsysteem en ingebouwde camera- en geluidsapparatuur.

Voorafgaand aan het transport zullen onze werknemers volledig op de hoogte gesteld worden van de diverse wetgevingen in de landen die ze zullen doorkruisen. Om zo het transport zo voorspoedig en vlekkeloos te laten verlopen als mogelijk is. Onze beveiligingsmedewerkers begeleiden de vracht van het vertrek tot en met de plaats van bestemming en na de eindcontrole wordt de vracht afgeleverd aan de geadresseerde. Op deze manier is de cliënt ervan verzekerd dat de vracht ook in transit op professionele wijze wordt begeleidt.

Wij kunnen uw vervoer begeleiden met opvallende of onopvallende auto’s. Dit is om zowel voor de chauffeurs als voor de lading een veilige rit te bewerkstelligen. Bij calamiteiten zal onmiddellijk contact worden gezocht met de thuisbasis, lokale autoriteiten en eventuele hulpdiensten. Afhankelijk van de waarde van de vracht en de afstand worden het aantal auto’s en de bezetting bepaald. Desgewenst kan een beveiliger in het te begeleiden voertuig plaatsnemen. Er bestaat ook de mogelijkheid om de personele bezetting uit te breiden met een surveillance hond. Na het transport wordt een uitgebreide rapportage aan u verstrekt van het verloop van het transport.

Interesse in onze aanpak? Boek hier een contact verzoek.offerte-aanvraag