Mobiele Cameramast

Eagle Security: De beste en meest complete mobiele camerabewaking voor elk terrein. Dat geeft een veilig en gerust gevoel. Wij beveiligen en bewaken jouw terrein met gebruik van slimme cameratechnieken en een nauwkeurig detectiesysteem.

Tijdelijke Mobiele Camerabeveiliging

De EagleWatch tijdelijke mobiele cameramast voor Bouwbewaking / Bouwplaatsbeveiliging wordt in toenemende mate ingezet om bedrijfsschade door vernieling en diefstal te voorkomen!

Eagle Security biedt tijdelijke mobiele camerabeveiliging met behulp van de Mobiele Cameramast. Ontdek hoe onze innovatieve oplossing uw evenementen, bouwterreinen en andere locaties beschermt tegen criminaliteit en vandalisme. Neem contact op voor meer informatie!

Mobiele Camerabeveiliging

Wij bieden u een totaalpakket voor de complete beveiliging van uw bouwplaats. Eagle Security is een totaal leverancier en bovendien een erkend particulier beveiligingsbedrijf.

Wij verhuren:

– Mobiele cameramasten,
– Mobiele alarmsystemen,
– Mobiele Brandmeldcentrale,
– Interne en externe tijdelijke camera beveiligingssystemen.

Kijk live, altijd en overal, mee met wat er op jouw terrein gebeurt. Is er een incident op je terrein? Dan krijg je direct een melding zodat je meteen actie kunt ondernemen.

“lees meer over onze aansluitende diensten”

More Info

Dé “draadloze Brandwacht”

Doordat de brandbeveiliging systemen van Eagle Security draadloos zijn, kunnen deze flexibel worden ingezet op de bouwplaats. Hierdoor is het dé ideale oplossing voor korte tot middellange periodes. Dit alternatief voor reguliere oplossingen zoals permanente bewaking en tijdelijke bewoning is vele malen goedkoper en efficiënter.

More Info

Hét “draadloze alarmsyteem”

Slim draadloos alarmsysteem voor zowel binnen als buiten, uit te breiden met verschillende soorten melders en automatiseringssystemen.

  • Koffersysteem beveiliging tot wel 1700 meter bereik in open veld (5 km met range extenders);
  • Alarm met aflevertijd van 0,15 seconden;
  • Geschikt voor grote open terreinen zoals bouwplaatsen en zonneparken, beschermt daarnaast ook binnenruimtes;
  • Het systeem is gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen, vanwege de rubber wielen en een hendel aan de kist;
  • Met sirene, flitser en ingebouwde IR verlichting;
  • Tot 100 apparaten draadloos aan te sluiten;
  • Stof- en waterdichte koffer (583 x 457 x 294) met magneet, tilt & trilsensor;
  • 110 Ah accu voor 4 maanden autonomiteit;
  • Koppeling met meldkamer mogelijk.
More Info
Verhoogde beveiliging, lagere kosten

Draadloos en batterij gevoed, EagleWatch camerasysteem biedt high-tech bewaking volgens militaire normen voor een betaalbare prijs. Het kan onmiddellijk overal worden geïnstalleerd, waar u geen vaste camerabewaking kunt plaatsen.

More Info
Onze beveiligers controleren jouw locatie in de uren dat jij er niet kan zijn.

Extra controle en alarmopvolging door een mobiele surveillance-eenheid heeft een preventieve werking en helpt u om risico’s en eventuele gevolgschade te beperken.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Waar gaat uw verzoek over?

4 + 10 =

Geschikt voor elk terrein

Compacte security box met en zonder elektronica

De EagleWatch ICU Cameramast is een compacte stalen box die veel toepassingsmogelijkheden heeft. Zoals voor beveiliging, verlichting en luidspreker-installaties. Dankzij de stabilisatiepoten en gemakkelijke installatie is hij op ieder terrein inzetbaar.

Vervolgens kan de EagleWatch ICU Cameramast worden afgewerkt met elektronische installaties die zijn afgestemd op de specifieke wensen van de gebruiker: verlichting, luidspreker, accu, camera. De mogelijkheden zijn groot. De complete installatie kan op maat gemaakt worden.

Voor optimaal overzicht op elk terrein beschikt de mobiele installatie over een 7 meter hoge mast. De telescopische mast wordt eenvoudig in verticale richting uitgedraaid met behulp van een handlier. De complete security box kan bovendien in de huisstijl van je bedrijf worden geleverd. Doordat we de productie in eigen beheer hebben zijn ook aanpassingen aan het stalen frame mogelijk.

Hoge kwaliteit security boxen

De security boxen zijn duurzaam en volledig van gegalvaniseerd staal gemaakt. Hij kan tegen een stootje en is bestand tegen weersinvloeden van buitenaf (watervast) en vandalisme.

Groot gebruiksgemak

Het slimme ontwerp zorgt voor een groot gebruiksgemak. Onze security box wordt standaard geleverd met stabilisatiepoten. Hierdoor kan de box op bijna ieder soort terrein worden geplaatst.

Eigen ontwerp en uitvoerig getest

Aan de hand van onze eigen ervaringen hebben we inhouse de perfecte security box gerealiseerd. Hij is uitvoerig getest en doorontwikkeld tot de box die het nu is.

In Europa geproduceerd

Door ons eigen ontwerp in een Europese fabriek te vervaardigen hebben we veel controle, is de logistieke pijplijn kort, de afstemming van eventuele aanpassingen gemakkelijk en de ecologische footprint kleiner.

Mobiele cameramast voor elk terrein

Bouwplaatsbeveiliging

Optimale beveiliging van jouw bouwplaats is van groot belang, gezien de grote hoeveelheid waardevolle materialen en spullen die er vaak te vinden zijn.

  Parkeerplaatsbeveiliging

Om alle aanwezige voertuigen én de inhoud ervan goed te kunnen beveiligen kun je gebruikmaken van de mobiele beveiliging van EagleWatch ICU Cameramast.

Leegstand en vastgoed beveiliging

Leegstaande huizen, vastgoed, het zijn uitgelezen kansen voor dieven en vandalen en de beveiliging te testen.

  Evenementen beveiliging

Met de EagleWatch ICU Cameramast kun je het hele evenementen terrein in kaart brengen en behoud je overzicht over de complete situatie. Zo ben je altijd in controle.

Zonnepark beveiliging

De beveiliging van een zonnepark is gezien de grote waarde van alle aanwezige apparatuur van groot belang.

  Windparken beveiliging

De EagleWatch ICU Cameramast helpt je om jouw windpark op een eenvoudige en efficiënte manier te beveiligen tegen indringers.

  Beveiliging energiecentrales

Energiecentrales laten beveiligen is vaak een kostbare en lastige klus vanwege de omvang. Niet voor EagleWatch ICU Cameramast!

Infra-projecten beveiliging

Infra-werken zijn groot en uitgestrekt en daardoor bijzonder geschikt voor de 360 graden camera van EagleWatch ICU.

Eagle Security ontzorgt op vertrouwde wijze.

Wordt u ook een tevreden klant van Eagle Security?

Naast het huren van een tijdelijke mobiele cameramast, kunt u ook bij ons terecht voor Alarmopvolging, mobiele surveillance, open en sluitbegeleiding, objectbeveiliging, bouwplaatsbeveiliging of andere beveiligingsdiensten zoals ad hoc beveiliging bij calamiteiten.

Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen.

Actieve Klanten

Opvolgingen / deze mnd

Uren beveiliging /mnd

Surveillance ronden / mnd

KANTOOR / SHOWROOM

Handelstraat 8, 6361 KC, Nuth

BEL ONS