Mobiele Alarmsysteem

Slim draadloos mobiel alarmsysteem voor zowel binnen als buiten, uit te breiden met verschillende soorten melders en automatiseringssystemen.

Draadloos Alarmsysteem in één koffer

Stand-alone alarmsysteem met eigen stroombron en zonder vaste internetaansluiting.

Ons tijdelijke draadloos alarmsysteem in een koffer is een bijzonder handig en flexibel alarmsysteem dat overal ingezet kan worden waar de veiligheid in het geding is. Of u het nu wilt gebruiken voor leegstandbeheer of om een tijdelijke bouwplaats te beveiligen, een bedrijfsevenement te beveiligen of uw winkel te beschermen, een draadloos alarmsysteem in een koffer biedt u gemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Of u nu een aannemer bent die een bouwplaats tijdelijk moet beveiligen, een organisator van een bedrijfsevenement of een winkelier die zijn goederen wil beschermen tegen diefstal, een draadloos alarmsysteem in een koffer is perfect voor uw specifieke behoeften.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over onze producten of als u advies nodig heeft bij het kiezen van het juiste alarmsysteem voor uw specifieke tijdelijke situatie.

 

Mobiel alarmsysteem in één koffer

Het mobiele alarmsysteem in één koffer van Eagle Security biedt complete bescherming dankzij plaatsing van melders tot wel 2000m. Het is draadloos en kan tot 100 apparaten en 5 signaalversterkers aansluiten met ingebouwde beveiligingsfuncties. Het heeft een ingebouwde back-up batterij voor 16 uur en is afsluitbaar met 2 cijferhangsloten. Met 4G simkaart verbinding en encryptie op basis van het AES-algoritme ben je verzekerd van optimale beveiliging.

Mis niks dankzij het complete alarmsysteem

  • Koffersysteem beveiliging tot wel 1700 meter bereik in open veld (5 km met range extenders);
  • Alarm met aflevertijd van 0,15 seconden;
  • Geschikt voor grote open terreinen zoals bouwplaatsen en zonneparken, beschermt daarnaast ook binnenruimtes;
  • Het systeem is gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen, vanwege de rubber wielen en een hendel aan de kist;
  • Met sirene, flitser en ingebouwde IR verlichting;
  • Tot 100 apparaten draadloos aan te sluiten;
  • Stof- en waterdichte koffer (583 x 457 x 294) met magneet, tilt & trilsensor;
  • 110 Ah accu voor 4 maanden autonomiteit;
  • Koppeling met meldkamer mogelijk.

 

 

“lees meer over onze aansluitende diensten”

More Info

Dé “draadloze Brandwacht”

Doordat de brandbeveiliging systemen van Eagle Security draadloos zijn, kunnen deze flexibel worden ingezet op de bouwplaats. Hierdoor is het dé ideale oplossing voor korte tot middellange periodes. Dit alternatief voor reguliere oplossingen zoals permanente bewaking en tijdelijke bewoning is vele malen goedkoper en efficiënter.

More Info
Verhoogde beveiliging, lagere kosten

Draadloos en batterij gevoed, EagleWatch camerasysteem biedt high-tech bewaking volgens militaire normen voor een betaalbare prijs. Het kan onmiddellijk overal worden geïnstalleerd, waar u geen vaste camerabewaking kunt plaatsen.

More Info
Onze beveiligers controleren jouw locatie in de uren dat jij er niet kan zijn.

Extra controle en alarmopvolging door een mobiele surveillance-eenheid heeft een preventieve werking en helpt u om risico’s en eventuele gevolgschade te beperken.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Waar gaat uw verzoek over?

15 + 2 =

Uitbreidingsmogelijkheden

Eagle Security ontzorgt op vertrouwde wijze.

Wordt u ook een tevreden klant van Eagle Security?

Naast het huren van een tijdelijke draadloze mobiele alarmsysteem, kunt u ook bij ons terecht voor Alarmopvolging, mobiele surveillance, open en sluitbegeleiding, objectbeveiliging, bouwplaatsbeveiliging of andere beveiligingsdiensten zoals ad hoc beveiliging bij calamiteiten.

Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen.

Actieve Klanten

Opvolgingen / deze mnd

Uren beveiliging /mnd

Surveillance ronden / mnd

Mobiele Surveillance

Eagle Security verzorgt door middel van mobiele surveillance een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

LEES MEER

Objectbeveiliging

Eagle Security levert objectbeveiliging afgestemd op uw situatie voor: kantoorpanden, overheidsgebouwen, winkels of zorginstellingen. 

LEES MEER

Sluitbegeleiding

Eagle Security verzorgt door middel van sluitbegeleiding een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

LEES MEER

KANTOOR / SHOWROOM

Handelstraat 8, 6361 KC, Nuth

BEL ONS