Uitvaartbeveiliging

Uitvaartbeveiliging | Uitvaartbewaking van Eagle Security Beveiliging & Bewaking

uitvaartHet is respectloos en tegelijkertijd een steeds vaker voorkomend fenomeen: inbraken tijdens uitvaarten en condoleances. Criminelen volgen de rouwadvertenties in kranten op de voet om zo hun slag te kunnen slaan wanneer u van huis bent. Eagle Security beveiliging en bewaking biedt daarom nu een speciale huisbewaking bij uitvaarten en condoleances.

Wat u van onze uitvaart beveiliging kunt verwachten:
Wanneer de nabestaanden niet thuis zijn, vanwege bijvoorbeeld de plechtigheid, zullen wij middels een beveiligingsauto voor de deur de veiligheid van het huis en de bezittingen waarborgen. Onze auto’s zijn duidelijk herkenbaar als beveiligingsauto en hebben daardoor voornamelijk een preventieve werking.

Daarnaast zullen we de nabestaanden informeren hoe zij het huis zo veilig mogelijk achter kunnen laten. Hierbij kunt u denken aan het sluiten van ramen en deuren, maar ook het uit het zicht leggen van waardevolle spullen. We zullen ook de buurt rondom het huis in de gaten houden en controleren op verdachte activiteiten.

Bij voorkeur beveiligen wij extern en zullen we dus niet het huis binnengaan. Mochten de nabestaanden anders wensen, dan zullen wij dit uiteraard naleven. Eagle Security ® beveiliging en bewaking zorgt ervoor dat uw huis veilig blijft tijdens deze verdrietige periode. Met discretie zorgen wij dat de woning en dierbare herinneringen beschermd worden.

Interesse in onze aanpak?  phone-support 085-273 3244. of boek hier een contact verzoek.
offerte-aanvraag