Mobiele Surveillance

Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

Mobiele Surveillance van Eagle Security

Eagle Security verzorgt door middel van mobiele surveillance een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.
De mobiele surveillance is verdeeld in drie onderdelen: alarmopvolging, controle & begeleiding en collectieve surveillance.

Door uw beveiliging aan de mobiele surveillancedienst van Eagle Security® beveiliging en bewaking uit te besteden, bespaart u uzelf een hoop zorgen. Dankzij onze specialistische kennis en uitgebreide ervaring, weten de mobiele surveillanten precies wat zij in uiteenlopende situaties moeten doen en hoeft u bij calamiteiten uw bed niet uit.

Steeds vaker zijn industrieterreinen, winkelcentra en woonwijken het doelwit van inbrekers en vandalen. Het doel van de mobiele surveillance is het voorkomen en terug dringen van criminaliteit, vandalisme, nodeloze alarmmeldingen en het creëren van een veilig gevoel.

Zo verzorgt de mobiele surveillant onder meer open- en sluitrondes van uw bedrijfspand en eventueel aanvullende controlerondes. Daarnaast wordt mobiele surveillance vaak ingezet voor collectieve beveiliging op bedrijventerreinen of in woonwijken.

Eagle Security mobiele surveillance 2

De nieuwste aanwinst in het wagenpark van Eagle Security.

 

Hoe werkt mobiele surveillance?

Uw alarminstallatie maakt melding van een ongewone situatie. Een van de centralisten van de Alarmcentrale schakelt direct de mobiele surveillant in om het alarm persoonlijk te verifiëren. De surveillant controleert zowel de binnen- als buitenkant van uw pand. Uiteraard neemt de surveillant wanneer dit nodig is, contact op met hulpverleners of de politie.
Al uw alarmmeldingen komen bij de surveillanten terecht. Deze zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week actief en altijd snel ter plaatse.

Onze mobiele surveillanten leveren de volgende diensten:

• Incidentele controleronden
• Openen en sluiten van uw bedrijf/kantoor Sluit- en openingsbegeleiding / Brand & Sluitronde ( b.v. tankstations, avondwinkels)
Alarmopvolging
Keyholding / Sleutelbeheer
• Persoonlijke alarmverificatie en professionele alarmopvolging
Collectieve mobiele surveillance

Interesse in onze aanpak? Boek hier een contact verzoek.
Wij zijn er van overtuigd dat wij u een zeer concurrerende offerte kunnen aanbieden.
offerte-aanvraag