Logo Eagle Security - Nuth

Waar Security & Hospitality elkaar ontmoeten!

Wie is
Eagle Security?

Al sinds 2006 zijn wij een betrouwbare veiligheidspartner.

Eagle Security verleent een diversiteit aan beveiligingsdiensten in de particuliere beveiligingsbranche zoals in de vorm van Mobiele Surveillance, Objectbeveiliging, Evenementenbeveiliging, Hondenbewaking maar ook Beveiligingsadvies, Bouwbewaking, Aansluitingen meldkamer en Installaties.

Wij beschikken over het Keurmerk van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). Dat garandeert een aantoonbaar uitstekende kwaliteit voor onze klanten. Eagle is bovendien een erkend leerbedrijf volgens de richtlijnen van de SBB / ECABO; zo weet u zeker dat wij over de laatste kennis in ons vakgebied beschikken.

Eagle Security Beveiliging en Bewaking is een nationaal en internationaal opererend Beveiligingsbedrijf gevestigd in Nederland en België.

Wij ontwerpen op maat gemaakte beveiligingsoplossingen en implementeren deze op succesvolle wijze. Op het brede gebied van beveiligingsdiensten ondersteunen en adviseren wij onze cliënten.

Interesse in onze aanpak? Boek een contact verzoek.

Of lees rustig verder voor meer interessante onderwerpen

Onze Service Uw Veiligheid!

 

Alles wat u nodig heeft

omtrent beveiligingsdiensten

 

Direct inzetbaar bij calamiteiten, projecten en evenementen!

Eagle Security biedt beveiligingsdiensten aan binnen verschillende branches.

Eagle Security uw partner in beveiliging 

Raymond Linssen

Eagle Security is constant in beweging wij richten ons op innovatie en verbeteringen van onze dienstverlening. 

Wordt u ook een tevreden klant van Eagle Security?

 

Keuze op basis van innovatie en bijzondere prestaties!

De Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven heeft ons beveiligingsbedrijf genomineerd voor de titel ‘Beveiligingsbedrijf van het jaar!

Trots op onze nominatie!

Wat doet
Eagle Security?

Eagle Security B.V. levert alle denkbare soorten Beveiligingsdiensten maar richt zich ook op de ondersteunende facilitaire dienstverlening.

Uw bezoekers willen zich welkom voelen. Daarom adviseren wij de Eagle Security Host: een professionele beveiliger met de uitstraling van een gastheer!

U kunt voor verschillende diensten bij Eagle Security terecht

Dankzij de proactieve werkwijze en service van Eagle Security kunt u er zeker van zijn dat al uw beveiligingszaken goed geregeld zijn.

Of u nu kiest voor uitbesteding van uw beveiligingsdiensten, receptiediensten, facilitaire servicedesk en of mobiliteit / chauffeursdiensten.

Door onze flexibele instelling, persoonlijke aanpak en kwalitatief goede dienstverlening heeft Eagle Security een goede basis, die continuïteit en kwaliteit garandeert.

Eagle Security is een bedrijf waar klanten zich “klant” kunnen voelen en het is voor iedereen een prettig bedrijf om zaken mee te doen.

 

Onze klanten

Adres

Handelstraat 8
6361 KC Nuth

KvK: 68557698 / BTW-nr: NL8574.97.091.B01

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND  4277
Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

 

Telefoonnummer

Tel. +31(0)85 273 3244

Onze certificeringen