Beveiligingsdiensten

Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

 

Eagle Security is dé beveiliger.

Eagle Security is al jaren een stabiele dienstverlener op het vlak van beveiliging en bewaking in diverse regio’s.
De beveiligingsdiensten van Eagle Security beveiliging en bewaking bieden ondersteuning op het brede terrein van beveiliging en facilitaire dienstverlening.
Naast meerdere grote opdrachtgevers binnen de zakelijke markt, bedienen wij ook de particuliere markt.
Onze beveiliging wordt geleverd door vakmensen die zich bewust zijn van het belang van een prettige woon- / werkomgeving en de reputatie van uw organisatie.

Veiligheid draait vooral om vertrouwen. Het vertrouwen dat de leverancier de kwaliteit levert die door hem is toegezegd en het vertrouwen dat u daarvoor een eerlijke prijs betaalt.
Als zowel erkend Beveiligingsbedrijf maar ook als erkend Installatiebedrijf is Eagle Security de partner voor u.

Partner in beveiliging noemen we onszelf, wij leveren veiligheid door heel het land.

Betrouwbare beveiliging begint met een goed beveiligingsadvies. Een van onze adviseurs komt dan ook graag bij u langs om samen met u de risico’s te inventariseren. Op basis van de risico-inventarisatie stellen wij passende oplossingen voor.

Ons dienstenaanbod is breed. Toch zijn het niet onze diensten, maar onze mensen die het verschil maken! In samenwerking met betrouwbare partners, uw eigen aannemer of installateur biedt Eagle Security oplossingen gebaseerd op uw persoonlijke veiligheidsbehoefte.

Met Eagle Security Beveiliging en Bewaking zijn er geen onbewaakte en onbeveiligde momenten… wij beveiligen met passie!!!!!
Wij hebben de kennis en ervaring in huis om iedere opdracht tot een succes te brengen. Met ons als uw partner kiest u voor zekerheid!

  • Adhoc beveiliging en spoedbewakingAlarmopvolgingBouwbeveiligingEvenementenbeveiligingHotelbeveiligingObjectbeveiliging,
  • PersoonsbeveiligingTransportbeveiligingUitvaartbeveiligingCollectieve surveillanceMobiele surveillance
  • Interesse in onze aanpak? Neem dan contact met ons op  085-273 3244.

    Boek hier een contact verzoek.offerte-aanvraag