Eagle Security

Eagle Security is dé beveiliger

Eagle Security is al jaren een stabiele dienstverlener op het vlak van beveiliging en bewaking in diverse regio’s. De beveiligingsdiensten van Eagle Security beveiliging en bewaking bieden ondersteuning op het brede terrein van beveiliging en facilitaire dienstverlening.


Naast meerdere grote opdrachtgevers binnen de zakelijke markt, bedienen wij ook de particuliere markt.


Onze beveiliging wordt geleverd door vakmensen die zich bewust zijn van het belang van een prettige woon- / werkomgeving en de reputatie van uw organisatie.

Veiligheid

Veiligheid draait vooral om vertrouwen. Het vertrouwen dat de leverancier de kwaliteit levert die door hem is toegezegd en het vertrouwen dat u daarvoor een eerlijke prijs betaalt.

Als zowel erkend Beveiligingsbedrijf maar ook als erkend Installatiebedrijf is Eagle Security de partner voor u.

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!

Uw partner in beveiliging!

Partner in beveiliging noemen we onszelf, wij leveren veiligheid door heel het land.

Betrouwbare beveiliging begint met een goed beveiligingsadvies. Een van onze adviseurs komt dan ook graag bij u langs om samen met u de risico’s te inventariseren. Op basis van de risico-inventarisatie stellen wij passende oplossingen voor.

Ons dienstenaanbod is breed. Toch zijn het niet onze diensten, maar onze mensen die het verschil maken! In samenwerking met betrouwbare partners, uw eigen aannemer of installateur biedt Eagle Security oplossingen gebaseerd op uw persoonlijke veiligheidsbehoefte.

Met Eagle Security Beveiliging en Bewaking zijn er geen onbewaakte en onbeveiligde momenten… wij beveiligen met passie!

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om iedere opdracht tot een succes te brengen. Met ons als uw partner kiest u voor zekerheid!

Eagle Security Nederland

EAGLE Security is sinds zijn oprichting in 2006 uitgegroeid tot één van de snelst groeiende beveiligingsorganisaties van Nederland en is daarmee een belangrijke speler in de Nederlandse particuliere beveiligingsmarkt.

Op dit moment concurreren wij met de grootste internationale beveiligingsbedrijven die al tientallen jaren operationeel zijn. Om dit te kunnen bereiken heeft EAGLE Security de afgelopen jaren intensief geïnvesteerd in innovatie, personeel (Human Resource Management) en trainingen en opleidingen.

Mede dankzij onze specialistische aanpak en focus op retailbeveiliging, zorgbeveiliging en objectbeveiliging en het continu verbeteren en professionaliseren van onze diensten werken wij al jaren samen met multinationals die Europees en wereldwijd actief zijn.

Eagle Security BVBA 

Opdrachtgevers internationaliseren en hebben behoefte aan Europese dienstverlening. Ruim vijftien jaar later zijn onze behaalde resultaten en ons succes in Nederland niet onopgemerkt gebleven. Door de groei van onze klanten en hun behoefte aan professionele dienstverlening van EAGLE Security zijn wij al geruime tijd actief op de internationale markt.

Wij zijn operationeel in België. In deze nieuwe markt zullen wij met behulp van onze jarenlange ervaring, visie, focus, integriteit en professionaliteit dezelfde diensten leveren zoals wij al jaren met succes in Nederland doen. Hierbij houden wij rekening met de plaatselijke cultuur en normen en waarden.

Door de bundeling van krachten van onze kantoren in deze Europese landen biedt EAGLE Security nog meer service en ondersteuning aan opdrachtgevers die hun diensten in heel Europa aanbieden. Schaalgrootte, slimme samenwerking, uitwisseling van kennis en ervaring en centrale inkoop zorgen voor optimale kwaliteit en efficiency.

Adres

Handelstraat 8
6361 KC Nuth

KvK: 68557698 / BTW-nr: NL8574.97.091.B01

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND  4277
Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

 

Telefoonnummer

Tel. +31(0)85 273 3244

Onze certificeringen