High Risk Evenement

Sommige bezoekers vereisen extra beveiliging!

Eagle Security verzorgt en levert aanvullende beveiligingsdiensten aan de cliënten van Eagle Executive Protection.

High Risk Evenement Persoonsbeveiliging

Voor bepaalde gasten is extra veiligheid noodzakelijk. Wij waarborgen een veilige omgeving door middel van een combinatie van analyse, beveiligingsmaatregelen en chauffeursdiensten.

Wij beveiligen diplomaten, politici, NGO’s, CEO’s, andere hoogwaardigheidsbekleders en families.

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u door naar de website van Eagle Executive Protection.

Jean-Marie Pfaff - Natascha Tobi - Persoonsbeveiliging

WIE IS

EAGLE Executive Potection

Onze diensten omvatten onder andere High Risk eventbeveiliging, VIP- en CP-services, surveillance en privéonderzoek, chauffeursdiensten.

In de hedendaagse wereld zijn er steeds meer bedreigingen en risico’s voor de persoonlijke veiligheid. Eagle Executive Protection is dé specialist op het gebied van persoonsbeveiliging, persoonsbegeleiding en persoonsbewaking. Wij bieden een breed scala aan beveiligingsdiensten in heel Europa.

Onze expertise is gericht op personen met een verhoogd risico of verhoogde gevoeligheid. Eagle Executive Protection staat paraat om uw veiligheid te waarborgen.

Onze persoonsbeveiliging is zichtbaar discreet en discreet aanwezig! Als beveiligingsbedrijf van topkwaliteit bieden wij hoogwaardige persoonsbeveiliging en hebben wij ruime aantoonbare ervaring en expertise.

In een samenleving waar bedreigingen steeds meer de realiteit worden en steeds dichterbij komen, willen wij uw partner zijn in het voorkomen van eventuele vervelende situaties.

Met op maat gemaakte veiligheidsoplossingen creëren wij een veilige omgeving waarin u zich kunt bewegen met gemoedsrust.

Eagle Security beschikt over het VEB Keurmerk.

“lees meer over onze aansluitende diensten”

Residential Security

More Info

Een veilige omgeving voor u en uw familie. Niet alleen op straat of op reis maar ook in uw eigen huis en kantoor.

Risico Management

More Info

Eagle Executive Protection is in staat bij een plotseling incident of crisis, direct de situatie over te nemen en te controleren. 

Chauffeursdiensten

More Info

Onder de naam Eagle Executive Protection en Eagle Security escorteren wij onze cliënten en High Risk transporten, door heel Europa.

Wij begeleiden u of uw kostbare vracht van A naar B, over de weg en door de lucht. Door de gebruikte technieken en onze samenwerking met meldkamers en de overheid, zijn we in staat, de risico’s tot een minimum te beperken.

Onze persoonsbeveiligers

More Info

Onze beveiligers, preventieve observanten, security consultants, security drivers en bodyguards zijn onmisbaar voor de uitvoering van deze persoonsbeveiligingsdiensten.

Ze zijn oudgedienden van specialistische eenheden van politie (dienst koninklijke en diplomatieke beveiliging) en defensie (korps mariniers, luchtmobiele brigade, KCT en BSB).

NEEM DIRECT CONTACT OP

Waar gaat uw verzoek over?

3 + 6 =

Referenties

Wij geven verder geen toelichting over de werkzaamheden van onze VIP beveiligers. Dit i.v.m. de privacy en gevoeligheid van onze VIP beveiligers en cliënten.

De nevenstaande relaties hebben toestemming gegeven om hier te worden vernoemd. 

Internationale Organisaties

  • United Nations & Eagle Security Persoonsbeveiliging en Chauffeursdiensten voor de Verenigde Naties ten behoeve van de Verenigde Naties ambassadeur voor de Afrikaanse vluchtelingen.
  • United Nations & Eagle Security Persoonsbeveiliging en Chauffeursdiensten ten behoeve van, Dhr. Kofi Annan, voormalig VN-secretaris-generaal en Mevrouw Annan.
  • March & McLennan Companies en Eagle SecurityPersoonsbeveiliging en Chauffeursdiensten ten behoeve van, March & McLennan Companies.

Ambassades en Consulaten

  • Eagle Security & South_KoreaChauffeursdiensten voor de Zuid-Koreaanse Ambassade in Den Haag ten behoeve van, het 50 jarige bestaan van de diplomatieke relatie tussen Zuid-Korea en Nederland

Nationale Organisaties

  • aevitae en Eagle SecurityPersoonsbeveiliging en Chauffeursdiensten ten behoeve van, Aevitae zorgverzekeraar.

Eagle Executive Protection ontzorgt op vertrouwde wijze.

Wordt u ook een tevreden klant van Eagle?

Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen.

KANTOOR / SHOWROOM

Handelstraat 8, 6361 KC, Nuth

BEL ONS