Evenementbeveiliging

EVENT SECURITY

 
Bij beurzen, evenementen, tentoonstellingen, voetbalwedstrijden en dergelijke is er vaak een grote behoefte aan verhoogde veiligheid en bewaking. Ook daar bieden de diensten van Eagle Event Security een oplossing.

Eagle Security is: Integer, dienstbaar, betrokken en flexibel en houdt zich aan de gemaakte afspraken.

Eagle Event Security

Wilt u een optimale veiligheid voor uw gasten, als u een evenement organiseert, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid?
U wilt dat uw gasten zich op hun gemak voelen, zodat ze met plezier terug kijken op uw evenement?

Dat vraagt om zichtbare en minder zichtbare beveiliging. Altijd gastvrij, maar resoluut en duidelijk indien nodig. Die balans tussen veiligheid en gastheerschap is iets waar wij onze medewerkers op trainen. En waar we goed in zijn. Bij ieder evenement, op ieder moment.

Onze evenementenbeveiligers / concertbeveiligers hebben, ruime ervaring in het beveiligen van evenementen. De aard van het evenement bepaalt wat de beste aanpak is. Daarom praten we met u over het programma, het profiel van de bezoekers, de locatie en andere zaken. Op basis daarvan stellen we vast hoeveel mensen nodig zijn, om de veiligheid vóór, tijdens en na afloop van het evenement in voldoende mate te garanderen.

Wilt u zelf ook de zekerheid ervaren van onze evenementenbeveiliging?

Neem dan contact met ons op  085-273 3244. of boek hier een contact verzoek.
Wij zijn er van overtuigd dat wij u een zeer concurrerende offerte kunnen aanbieden.

offerte-aanvraag