Onze slimme huisbeveiliging

Ook bij U in de buurt.

Services

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L

onze diensten

Bescherming tegen indringers, brand, water en meer voor elk raam, elke kamer en elke deur.

Gezinnen helpen veilig te leven, betekent dat we er altijd aan werken om onze klanten de nieuwste technologie te bieden. Als een van de belangrijkste leveranciers van slimme huistechnologie worden we in de hele branche erkend voor onze producten, innovatie en klanttevredenheid.

Maak je geen zorgen, onze beveiligingsexperts zullen je nieuwe systeem installeren, activeren en je laten zien hoe je het moet gebruiken.

Slimme camerabeveiliging

Er vinden dagelijks door het hele land tientallen inbraken in bedrijven, woonhuizen en appartementen plaats. 

Inbraakbeveiliging had dit kunnen voorkomen!

Ook gaan er vele woningen verloren door brand. De brandweer had op tijd kunnen zijn als er een automatische verbinding was geweest tussen de rookmelders en een meldkamer. Brandbeveiliging is onmisbaar!

Waar geeft u de voorkeur aan: aan voorkomen of genezen?

Kies voor preventie. Met een beveiligingssysteem van de Alarmvakman kunt vanaf nu met een gerust hart uw huis verlaten, want de ALARMVAKMAN waakt 24 uur per dag, 7 dagen in de week over uw eigendommen en dierbaren.

Als een indringer een poging waagt om in te breken, of als er een brand uitbreekt, weet u dat hulp onderweg is. 

Alarmsysteem

More Info

Meerdere codes voor familie en vrienden zorgen ervoor dat u kunt beslissen wie er toegang heeft tot uw woning. 

Draadloos of bedraad

More Info

Alle alarmsystemen zijn over het geheel draadloos aan te sluiten. Het voordeel van een draadloos alarmsysteem is dat je geen rekening hoeft te houden met het wegwerken van snoeren. Daarbij breid je ze eenvoudig uit met extra alarmsysteem componenten.

Huisdieren en uw alarmsysteem

More Info

Als u huisdieren heeft en u wilt ze vrijheid geven in bepaalde ruimtes, dan kan dit in het ontwerp van uw beveiligingssysteem worden ingebouwd.

Brandbeveiliging

More Info

Met onze kennis en ervaring op het gebied van brandbeveiliging kunnen wij per situatie het juiste type brandinstallatie adviseren waardoor valse meldingen voorkomen kunnen worden en er een betrouwbare installatie geleverd wordt tegen een scherpe prijs.

Security video deurbel

More Info

Wenst u steeds te weten wie er aan de deur of poort van uw huis, appartementsgebouw of bedrijf aanbelt?

Kies dan voor een videodeurbel, parlofonie- of videofoniesysteem, afgestemd op uw behoeften. Vraag ons naar de vele uitgebreide toepassingen van dit systeem!

Bescherm uw woning, bedrijf met een Camerasysteem

 

Of u nu een specifiek deel van uw eigendom wilt bewaken of wilt combineren met een inbraakalarmsysteem om een robuuste oplossing voor beveiliging te bieden, een IP CCTV-systeem van de Alarmvakman biedt gemoedsrust dat uw huis en uw dierbaren worden beschermd.

U kunt geen prijs stellen op het beschermen van uw dierbaren of uw huis en bedrijf. Met al het veiligheidsadvies online, kan het verbijsterend zijn om te weten wie u kunt vertrouwen voor gedegen advies en service. Kiezen voor een erkend bedrijf als de Alarmvakman geeft u de gemoedsrust dat u te maken heeft met een gerenommeerde installateur die werkt volgens de strenge normen. U kunt er zeker van zijn dat uw beveiligingsinstallaties volgens de hoogste normen wordt geïnstalleerd en onderhouden.

Wist u dat!

Een combinatie van beveiligingssystemen een uitstekend afschrikmiddel is tegen inbraak. 83% van de inbrekers kijkt of er een camera hangt aan uw woning/bedrijf, dat mogelijk gekoppeld is aan een inbraakalarmsysteem. 60% daarvan kiest vervolgens een ander doelwit.

Available 'round the Clock

24/7  Bereikbaar

Uw alarmsysteem kan aangesloten worden bij onze meldkamer voor échte zorgeloosheid — 24/7 beveiligd!

Satisfaction Guaranteed

5 JAAR GARANTIE

Bij ons krijg je 5 jaar garantie op onze producten. Is er iets mis? We sturen iemand langs om het te vervangen.

Free Consultations

Veiligheid is het belangrijkste in het leven, ons advies is altijd gratis en vrijblijvend. Contacteer ons voor passende raad om uw waardevolle eigendommen te beveiligen.

Optimale beveiliging van uw woning of bedrijf.

Dankzij beveiliging beschermt u uw dierbaren en uw bezittingen.

Vertel ons uw wensen.

Contact

KANTOOR / SHOWROOM

Handelstraat 8, 6361 KC, Nuth

BEL ONS