Alarmsystemen

Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

Alarmsystemen Particulieren

 

Eagle Security, zet in samenwerking met haar eigen installateurs of met betrouwbare partners, de beste technologie in op het gebied van alarmsystemen. Om ervoor te zorgen dat niets en niemand ongewenst bij uw eigendommen of gezin kan komen.

Eagle Security Systems (de Alarmvakman) adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt eenvoudige en complexe installaties. Onze oplossingen en voorstellen zijn altijd state-of-the-art, slim, veilig en passend binnen ieder budget. Hiermee staat ons niets in de weg om alle mogelijkheden te verkennen en tot een goed en tevreden eind resultaat te komen

En mocht tóch iemand een poging wagen, dan wordt er direct alarm geslagen. Dit kan luid zijn, maar ook stil naar de meldkamer. Hierdoor kan snel en gericht actie ondernomen worden richting de indringer.

De Alarmvakman adviseert u graag over de mogelijkheden die het best bij uw woning en persoonlijke beveiligingsbehoeften passen.

De Alarmvakman verricht haar diensten in overeenstemming met de Algemene voorwaarden van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). Dit houdt onder andere in dat u er van verzekerd bent dat onze dienstverlening voldoet aan alle specifieke eisen van het vakmanschap van particulier beveiliger en dat Eagle Security de van overheidswege vastgestelde voorschriften strikt zal naleven.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem snel contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

phone-support 085-273 3244in verbinding met onze eigen Alarm Response Centre (ARC). +31(0)85 273 3244