Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging

 

Ook de middenstand ontkomt niet aan beveiliging. Zaken waar een ondernemer zich niet op wil focussen, maar die wel realiteit zijn.winkel_1
Winkelcriminaliteit neemt de laatste jaren steeds grotere vormen aan. Het aantal winkeldiefstallen neemt toe,

Nergens ter wereld stelen winkeldieven meer dan in Nederland

Veel hoogwaardige producten en een te softe aanpak van criminelen maken Nederlandse winkels een dankbaar doelwit voor Oost-Europese bendes. Nergens wordt zoveel gestolen. Nederland is Europees kampioen op het gebied van derving, in totaal 1,36 miljard euro kwijt aan winkelcriminaliteit. Tel daar alle preventieve maatregelen bij op – detectiepoortjes, camera’s, labels – en dat bedrag stijgt naar 2,19 miljard euro (bron: de volkskrant)

Winkelcentra zijn het kloppend hart van de wijk en daardoor helaas ook een magneet voor criminaliteit.

Winkelbeveiliging van Eagle Security Beveiliging en Bewaking
Vooral de grotere winkels in hoogwaardige technische apparatuur hebben met dit probleem te maken. Naast het vernielen van apparatuur zijn vooral de “kleinere” artikelen een gewilde prooi voor de winkeldief. Ook tassenroof van passanten en zakkenrollerij in de winkel, is geen onbekend verschijnsel meer. Een onzeker gevoel bij het winkelend publiek is hiervan het gevolg.

Deze onzekerheid heeft een negatieve invloed op het winkelplezier en kan op den duur nadelige gevolgen hebben voor uw omzet.

Deze gevolgen kunnen worden voorkomen door het inschakelen van een winkelbeveiliger – winkelsurveillant. Met een winkelsurveillant – winkelbeveiliger van Eagle Security® beveiliging en bewaking, haalt u als opdrachtgever een specialist in huis waar een grote preventieve werking van uit gaat en daarnaast uw klanten een veilig gevoel geeft tijdens het winkelen.

Hoewel de taak van een winkelbeveiliger – winkelsurveillant voornamelijk bestaat uit het voorkomen van winkelcriminaliteit, is zijn taak veel meer omvattend. Optreden bij winkeldiefstal, dienstverlening aan het winkelde publiek, brandpreventie en het verlenen van eerste hulp bij ongelukken, behoren eveneens tot zijn takenpakket. Indien u wenst, kan hij ook zorg dragen voor visitatie onder uw eigen personeel.

Elke retailer of retailketen heeft een specifieke security uitdaging.
Deze hangt af van uw marktpositie, reputatie, prijsniveau, collectie, locatie en publiek dat er komt!
Dus bieden wij onze winkelbeveiliging aan in 3 sterren service niveaus.
Met deze 3 sterren service niveaus kunnen wij voor elke specifieke probleemstelling en voor elke behoefte aan winkelbeveiliging of beveiliging van winkelcentra een optimaal antwoord bieden.

Interesse in onze aanpak?  phone-support 085-2733244. of boek hier een contact verzoek.
Wij zijn er van overtuigd dat wij u een zeer concurrerende offerte kunnen aanbieden.
offerte-aanvraag