Winkel-beveiliging

Winkel-beveiliging

 

Winkel beveiliging is een veeleisende tak van sport binnen de beveiliging. Winkel beveiliging gaat niet alleen over terugdringen van criminaliteit en derving of een veilig winkelklimaat, maar ook over gastheerschap, klantvriendelijkheid, coachen van winkelpersoneel. Dit vereist goede winkelbeveiligers, daarom coachen en trainen wij intensief onze winkelsurveillanten, Eagle is een ECABO erkend leerbedrijf conform de Wet Educatie en Beroepsonderwijs.

Uw winkel-beveiliging op eigen niveau en naar behoefte!

Elke winkelier of winkelketen heeft een specifieke beveiligings uitdaging.
Deze hangt af van uw marktpositie, reputatie, prijsniveau, collectie, locatie en publiek dat er komt!
Dus bieden wij onze winkelbeveiliging aan in 3 sterren service niveaus.
Met deze 3 service niveaus kunnen wij voor elke specifieke probleemstelling en voor elke behoefte aan winkelbeveiliging of beveiliging van winkelcentra een optimaal antwoord bieden.

Onze specialisten op úw winkelvloer
Wij vinden voorkomen beter dan genezen. Er is behoefte aan een optimale en effectieve beveiliging van de winkel en dat zaken als diefstalpreventie, brandpreventie en complete veiligheid op een hoog niveau worden verzorgd. De aanwezigheid van onze winkelbeveiligers heeft een preventieve werking. Zij zijn te allen tijde zichtbaar aanwezig, zonder dat uw bedrijfsvoering negatief wordt beïnvloed. Zij grijpen in bij calamiteiten of diefstal en kunnen tevens de aangifte bij de politie afhandelen.

Kosten-baten doorslaggevend
Return on Investment zo bekijken wij de kosten van winkelbeveiliging. Samen met u bekijken we de kosten en baten, zodat we een op maat gesneden- en betaalbare- beveiligingsaanpak kunnen ontwikkelen. Vanuit die gezamenlijke doelstelling gaan we dan aan de slag.

Interesse in onze aanpak?  phone-support 085-273 3244. of boek hier een contact verzoek.
Wij zijn er van overtuigd dat wij u een zeer concurrerende offerte kunnen aanbieden.

offerte-aanvraag