Visie

De zes kernwaarden:

Samenwerking
Met elkaar kiezen we voor de beste oplossing en het beste resultaat. We denken met elkaar mee, staan open voor elkaars mening en maken afspraken over verantwoordelijkheden. Het gezamenlijke doel te streven naar optimale beveiliging voor onze klanten.

Klantgericht
De klant staat centraal bij Eagle Security. De relatie met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen door het onderhouden van een hechte en open relatie.

Expertise
Met meer dan 25 jaar aan kennis en expertise kunnen wij onze klanten de best mogelijke oplossingen bieden. Onze expertise ziet u terug in onze innovatieve en resultaatgerichte werkwijze.

Prestatie
Eagle Security gaat tot het uiterste om haar prestaties continu te verbeteren om zodoende de continuïteit op lange termijn te waarborgen.

Kwaliteit
Onze vestigingen hebben aandacht voor hun medewerkers. Door te zorgen voor optimale randvoorwaarden streven we naar tevreden medewerkers die, mede daardoor, loyaal zijn aan de klant en de organisatie.

Integriteit
Klanten vertrouwen hun veiligheid aan ons toe en dat vertrouwen mogen we nooit beschamen. Klanten kunnen er op vertrouwen dat wij respect hebben voor anderen, voor andermans mening, gedrag, gevoelens en eigendommen

Interesse in onze aanpak? Boek hier een contact verzoek.offerte-aanvraag