Paardensport Beveiliging

Paardensport Beveiliging.

 

zadelkamerTraditionele beveiliging ondersteuning voor de paardensport industrie, zoals camerabeveiliging (CCTV) en afsluitbare stalling gebieden kunnen niet voldoende zijn voor de behoeften van de top fokkers om niet alleen bloedlijnen maar ook hun reputatie in dit huidige zeer competitieve klimaat te beschermen. Met de dramatische toename in gerichte paarde diefstal en paard gerelateerde misdrijven.  Is er daarom een behoefte aan paardensport veiligheid ontstaan.

Residential Equine Beveiliging

Residentiële paarden Beveiliging

chio_aachenEagle Security heeft zijn sporen verdiend in de professionele security industrie en onze accreditaties worden verdiend niet alleen door de reputatie, maar door de integriteit en de kwaliteit van de dienstverlening.

Het verstrekken van residentiële veiligheidsdiensten behoort tot de mogelijkheden van onze professionele security organisatie, daar waar u het nodig acht leveren wij u dekking 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Residentiële security diensten aan de Equestrian (paardensport) industrie zijn gevarieerd en kan op verzoek worden aangepast; enkele voorbeelden van wat Eagle Security u kan bieden om uw gemoedsrust te geven zijn onder meer:

  1. Een fysieke aanwezigheid binnen uw terrein, stalling of ruimtes, onze beveiligingsbeambte zijn op verzoek voor u 24 uur per dag beschikbaar
  2. Een professionele fysieke bezetting van uw CCTV of andere beveiligingssystemen
  3. Het verstrekken van een reactie service voor ongewenste bezoekers of in tijden van nood
  4. Zorg voor toegangscontrole en rapportage van hen die het terrein verlaten en betreden
  5. Wij bieden vertrouwen voor uw klanten dat hun kostbare paarden beschermd worden door een gekwalificeerd beveiligingsbedrijf
  6. Eagle Security heeft professionele opgeleide paarden pikeur / instructeurs

 

Voetnoot : Het verstrekken van een fysieke aanwezigheid door middel van onze beveiliging kan als openlijke of zo discreet als u nodig acht.

Logistieke Oplossingen

StallenBeveiligde transport van paarden (Equestrian) is een natuurlijke zorg voor degenen die betrokken zijn bij de paardensport (Equine) business. Veilige huisvesting en stallen die 24/7 beveiligd worden is een belangrijk veiligheidsaspect, maar veilige doorvoer, vooral internationaal is een echte uitdagingen.

Onze service voor u is niet alleen beperkt tot een veilige transit service, maar ook het verstrekken van mensen die de paardensport (Equine) zaken begrijpen.
Samen met onze transit beschermingsdienst kunnen wij u ook voorzien van;

  1. goede opgeleide en gekwalificeerde Close Protection Operatives
  2. verstrekken wij u van een volledig op maat gemaakte residentiële veiligheid dekking
  3. beschermende stalling
  4. track en begrazing gebieden

 

Interesse in onze aanpak?  phone-support 085-273 3244. of boek hier een contact verzoek.
Wij zijn er van overtuigd dat wij u een zeer concurrerende offerte kunnen aanbieden.
offerte-aanvraag