ONZE BEVEILIGINGSDIENSTEN

Alle beveiligingsdiensten onder één dak

Eagle Security verzorgt door middel van het one stop shopping model een diversiteit aan beveiligingsdiensten voor de klant.

 

Dit doen wij onder andere in kantoorpanden, overheidsgebouwen, winkels en/of zorginstellingen.

Eagle levert landelijke dekking

We kennen onze regio’s van binnen en buiten en zijn er sterk mee verbonden. Daardoor voelen we ons ook verantwoordelijk voor de leefbaarheid in ons werkgebied. We houden ons rayons daarom bewust klein, waardoor we razendsnel op onveilige situaties of op uw specifieke wensen kunnen inspelen.

Waarom kiezen voor Eagle Security als uw beveiligingsbedrijf?

Als u voor Eagle Security beveiliging en bewaking kiest, kiest u voor beveiligingsbedrijf dat is aangesloten bij de VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven). U heeft dan te maken met een betrouwbare vakman.

Naast de vakdiploma’s die de wet verplicht stelt, voldoen wij ook nog aan de hoge kwaliteitseisen van de VEB. Als VEB lid worden wij hierop ook ieder jaar gecontroleerd.

Als u kiest voor veiligheid, ga voor zekerheid en kies voor een VEB erkend beveiligingsbedrijf.

Eagle academie

Uw opleidingen voor AED, BHV, VCA en bedrijfshulpverlening.

Eagle Security heeft haar eigen opleidingscentrum.

Vanuit een regelmatig terugkerende vraag en de jaarlijkse herhalings-verplichting voor onze medewerkers bieden wij u eveneens het gemak om diverse jaarlijkse opleiding bij Eagle security te volgen.

Al onze opleidingen worden op maat gemaakt waarbij gekeken wordt naar specifieke risico’s die bij u van toepassing kunnen zijn. 

Onze opleidingen, docenten en centra staan onder toezicht van certificerende instanties, waaronder NIBHV, NIFV, NRR, NODE  en het Oranje Kruis.

Afhankelijk van het soort opleiding, worden competenties, kennis en vaardigheden getoetst of geëxamineerd, door onafhankelijke instanties.

Betaalbare beveiligingsdiensten!

Nu u alle voordelen gelezen heeft bent u wellicht overtuigd dat de beveiligingsdiensten van Eagle Security ook voor u een prima oplossing zou kunnen zijn.

Zeker wanneer u zich realiseert dat de kosten van onze beveiligingsdiensten zich eenvoudig laat terug betalen gezien de voordelen.

 

Aansluiten bij Eagle Security?

Wanneer u heeft besloten om gebruik te maken van Eagle Security, is de volgende stap om uw beveiligingsdienst te reserveren. Dit gaat zeer eenvoudig door via deze website een reserveringsformulier in te vullen en u ontvangt van ons de bevestiging.

Eagle Security ontzorgt op vertrouwde wijze.

Naast veiligheid hechten wij veel waarde aan service. Op deze manier waarborgt Eagle Security beveiliging op maat.

U kunt u ook bij ons terecht voor zorgbeveiliging, ad hoc beveiliging, mobiele surveillance, objectbeveiligingbouwplaatsbeveiliging of andere beveiligingsdiensten zoals alarmopvolging of transportbeveiliging.

Wordt u ook een tevreden klant van Eagle Security?

Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen.

Adres

Handelstraat 8
6361 KC Nuth

KvK: 68557698 / BTW-nr: NL8574.97.091.B01

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND  4277
Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

 

Telefoonnummer

Tel. +31(0)85 273 3244

 

Onze certificeringen