Mobiele surveillance particulieren

Mobiele Surveillance van Eagle Security

Eagle Security verzorgt gedurende 24 uur per dag en 365 dagen per jaar, door middel van mobiele surveillance een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

De mobiele surveillance is verdeeld in drie onderdelen: alarmopvolging, controle & begeleiding en collectieve surveillance.

Door uw beveiliging aan de mobiele surveillancedienst van Eagle Security uit te besteden, bespaart u uzelf een hoop zorgen. Dankzij onze specialistische kennis en uitgebreide ervaring, weten de mobiele surveillanten precies wat zij in uiteenlopende situaties moeten doen en hoeft u bij calamiteiten uw bed niet uit.

Steeds vaker zijn woonwijken het doelwit van inbrekers en vandalen. Het doel van de mobiele surveillance is het voorkomen en terug dringen van criminaliteit, vandalisme, nodeloze alarmmeldingen en het creëren van een veilig gevoel.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een preventieve controle van uw woonhuis bij afwezigheid tijdens een verbouwing of tijdens vakantie. Zo verzorgt de mobiele surveillant onder meer open- en sluitrondes van uw bedrijfspand en eventueel aanvullende controlerondes. Daarnaast wordt mobiele surveillance vaak ingezet voor collectieve beveiliging op bedrijventerreinen of in woonwijken.

Van al onze bevindingen ontvang u direct na het uitvoeren van een mobiele surveillance-ronde een digitale rapportage via een E-Mail bericht. Tevens treden wij namens onze opdrachtgevers op als sleutelhouder bij onraad. Wij garanderen u een snelle en correcte afhandeling van de werkzaamheden, altijd uitgevoerd door goed opgeleide, representatieve beveiligingsmedewerkers.

Eagle Security verricht haar diensten in overeenstemming met de Algemene voorwaarden van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). Dit houdt onder andere in dat u er van verzekerd bent dat onze dienstverlening voldoet aan alle specifieke eisen van het vakmanschap van particulier beveiliger en dat Eagle Security de van overheidswege vastgestelde voorschriften strikt zal naleven.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem snel contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

phone-support 085-273 3244

in verbinding met onze eigen Alarm Response Centre (ARC). +31(0)85 273 3244