MOBIELE SURVEILLANCE IN NUTH

Mobiele surveillance in Nuth

Eagle Security verzorgt door middel van mobiele surveillance een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren in Nuth.

 

De mobiele surveillance in Nuth is verdeeld in drie onderdelen: alarmopvolging, controle & begeleiding en collectieve surveillance.

Mobiele Surveillancedienst in Nuth

Door uw beveiliging; (bijvoorbeeld: openingsronde en of sluitronde) aan de mobiele surveillancedienst van Eagle Security uit te besteden, bespaart u uzelf een hoop zorgen!

Dankzij onze specialistische kennis en uitgebreide ervaring, weten de mobiele surveillanten precies wat zij in uiteenlopende situaties moeten doen en hoeft u bij calamiteiten zelf geen risico te nemen of uw bed uit!

Wat mag je verwachten van mobiele surveillance?
Bij mobiele surveillance van Eagle Security kun je altijd rekenen op goedopgeleide, geüniformeerde beveiligers die voldoen aan alle vereisten. Eagle Security beschikt over het VEB Keurmerk. Onze mobiele surveillanten verzorgen:

  • De openingsronde: onze surveillant opent op het gewenste tijdstip het pand en et indien gewenst al uw apparatuur aan.
  • De brand-/sluitronde: onze surveillant sluit het gebouw goed en veilig af en controleert of er niemand meer aanwezig is. Zonwering wordt eventueel omhoog gehaald, lamellen worden gesloten en clean desk procedures nagelopen.
  • Preventief toezicht: de aanwezigheid van onze surveillant schrikt kwaadwillende af en heeft daardoor een preventieve werking.

Mogelijkheden Mobiele Surveillance in Nuth

De taken van mobiele surveillance zijn erg variërend.

Steeds vaker zijn industrieterreinen, winkelcentra en woonwijken het doelwit van inbrekers en vandalen. Het doel van de mobiele surveillance is het voorkomen en terug dringen van criminaliteit, vandalisme, nodeloze alarmmeldingen en het creëren van een veilig gevoel.

De mobiel surveillant voert bijvoorbeeld collectieve beveiliging uit. Ook kan het zijn dat de surveillant ingezet wordt bij het openen en sluiten van objecten of een surveillanceronde verricht.

Alarmopvolging is één van de primaire taken van de mobiele surveillant.

Keyholding of te wel sleutelbeheer is tevens een onderdeel van de functie van mobiele surveillance. De beveiliger heeft korte lijnen met de alarmcentrale. Daardoor kan hij snel overgaan tot actie na alarm meldingen.

Betaalbare Mobiele Surveillance in Nuth!

Nu u alle voordelen gelezen heeft bent u wellicht overtuigd dat mobiele surveillance in Nuth ook voor u een prima oplossing zou kunnen zijn.

Zeker wanneer u zich realiseert dat de kosten van een mobiele Surveillant in Nuth zich eenvoudig laat terug betalen gezien de voordelen.

 

Aansluiten bij Eagle Security?

Wanneer u heeft besloten om gebruik te maken van de mobiele surveillance door Eagle Security, is de volgende stap om uw mobiele surveillancedienst te reserveren. Dit gaat zeer eenvoudig door via deze website een reserveringsformulier in te vullen en u ontvangt van ons de bevestiging.

 

Mobiele surveillance in Nuth?

Toch meer willen weten wat wij met mobiele surveillance in Nuth voor u kunnen doen?

Maak dan gebruik van onderstaande knop en vraag vandaag nog uw informatie op.

Adres

Bekkerweg 1
6411 EG Heerlen

KvK: 68557698 / BTW-nr: NL8574.97.091.B01

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND  4277
Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

 

Telefoonnummer

Tel. +31(0)85 273 3244

Onze certificeringen