– Mobiele Cameramast of Brandmeldcentrale huren

 Te Huur EagleWatch:

– Mobiele Cameramast

– Mobiele Brandmeldcentrale

Eagle Security voorkomt vandalisme, inbraken, vernielingen en brandstichting. Door het toenemende aantal incidenten op een bouwplaats is er steeds meer behoefte aan beveiliging.

 

Volledige dienstverlening

Eagle Security verzorgt door middel van tijdelijke beveiligingssystemen, mobiele surveillance en manbeveiliging de oplossing voor u.

Tijdelijke bouwbeveiliging

De EagleWatch tijdelijke mobiele cameramast voor Bouwbewaking / Bouwplaats beveiliging wordt in toenemende mate ingezet om bedrijfsschade door vernieling en diefstal te voorkomen.

Snel inzetbaar, doeltreffend en eenvoudig te verplaatsen.

Wij bieden u een totaalpakket voor de complete beveiliging van uw bouwplaats en aanverwante dienstverlening.

Eagle Security is een totaal leverancier en bovendien een erkend particulier beveiligingsbedrijf.

Wij verhuren:

– Mobiele cameramasten,
– Mobiele Brandmeldcentrale,
– Interne en externe tijdelijke camera beveiligingssystemen.

Lees hieronder verder en laat u overtuigen door onze Bouwplaatsbeveiliging volgens militaire normen!

Mobiele Brandmeldcentrale

Tijdelijke Brandmeldcentrale Nodig?

Het kan voorkomen dat uw  brandmeldcentrale defect is of aan een grondige herziening toe is.

Om toch aan uw verzekeringsverplichtingen en veiligheidseisen te voldoen kunt u bij Eagle Security een tijdelijke Draadloze Brandmeldcentrale huren.

Deze BMC is rechtsstreeks aangesloten op onze eigen Alarm Response Centrale (ARC).

SmartCell

Toepassingen:

– Uw eigen BMC heeft een storing?
– Uw BMC moet vervangen worden,
– Renovatieprojecten,

 

High Dynamic Range Camerabewakingssysteem

Uniek, zeer betrouwbaar, geheel draadloos & zonder 230V en internetaansluiting

Eagle Security introduceert een uniek high dynamic range camerabewakings- en volgsysteem. De installatie werkt geheel draadloos, zonder 230V en internetaansluiting.

Alle componenten worden gevoed door oplaadbare en snel verwisselbare accupacks. Uitermate geschikt voor perimeterbeveiliging, bouwplaats beveiliging en beveiliging van grote terreinen, gebouwen  c.q. oppervlakten. Ontwikkelt en sinds lange tijd in gebruik bij militaire eenheden in binnen- en buitenland.

De installatie is geheel draadloos en bestaat uit een centrale ontvangst- en zendmodule (bridge) met daarop aangesloten 4 megapixel HD camera’s met detectie en infrarood.

De detectie is zeer betrouwbaar vanwege aansturing door de aanwezige database in de installatie. Alleen 100% geverifieerde meldingen worden automatisch doorgestuurd naar de meldkamer. In open veld zijn afstanden mogelijk tussen de bridge en de camera’s tot wel 300 meter.

 

Hoe werkt het?

Het maximale betrouwbare detectiebereik van de camera’s varieert tussen de 5 en 70 meter afhankelijk van de opstelling. Op één bridge kunnen tot wel 10 camera’s worden aangesloten. De camera’s  zijn onderling verbonden door mesh technologie. Hierdoor kan een grote oppervlakte gemonitord worden.

Indien een camera wordt geactiveerd zal deze eerst het waargenomen  beeld controleren aan de hand van de aanwezige database.

Bij “herkenning” van bijvoorbeeld een persoon, voertuig, enz. zal het systeem een snapshot sturen naar de meldkamer. Bij een 100% geverifieerd alarm zal het systeem snapshots blijven sturen gedurende het “event”.

Dit wil zeggen gedurende de tijd dat de gedetecteerde persoon of voertuig in beeld van de camera is. Vanwege de 4 megapixel HD kwaliteit van de camera’s zijn de beelden uiterst scherp.

De beelden worden naar een beveiligde server gestuurd en daar opgeslagen. De klant kan toegang krijgen tot deze server middels een toegewezen domein naam en wachtwoord. Middels een App kan de gebruiker het systeem op afstand aan- en uitschakelen. Beelden zijn op dag, datum en tijdstip eenvoudig terug te kijken.

EagleWatch Cameramast

Verhoogde beveiliging, lagere kosten

Draadloos en batterij gevoed, EagleWatch camerasysteem biedt high-tech bewaking volgens militaire normen voor een betaalbare prijs. Het kan onmiddellijk overal worden geïnstalleerd, waar u geen camerabewaking kunt plaatsen.

400 DAGEN LEVENSDUUR VAN DE BATTERIJ: Gemakkelijk te verbergen, gemakkelijk te onderhouden. EagleWatch camerasysteem is draadloos – het werkt autonoom. Levensduur van de batterij van de detector is maximaal 400 dagen of maximaal 50.000 gebeurtenissen.

GEEN VALSE ALARMEN: Onze AI-technologie detecteert en classificeert automatisch afbeeldingen op alarmfoto’s met behulp van vooraf gedefinieerde classificatiecategorieën. Staat er geen persoon, auto, vrachtwagen, fiets of bus op foto, dan niet gemarkeerd als alarm.

Nog meer voordelen!

INSTALLATIE IN 2 MINUTEN: Eenvoudige en snelle installatie van EagleWatch-apparaten. Plaats gewoon de batterij en het EagleWatch camerasysteem begint uw gebied te bewaken. Apparaten hebben een eigen low-power mesh-technologie, die de installatie vereenvoudigt.

INTELLIGENT CONTROLE CENTER: Voorkom misdaad, documenteer het niet alleen. Mensen zijn niet onfeilbaar. Zelfs het constant monitoren van beveiligingscamera’s is geen waterdichte oplossing. EagleWatch camerasysteem controleert constant uw bezittingen en waarschuwt u voor menselijke indringers.

DRAADLOZE CONNECTIE: De batterij gaat meer dan een jaar mee. De units maken gebruik van onafhankelijke stroombronnen (met optionele zonnepanelen) en communiceren draadloos via mobiele netwerken waardoor toegang via internet mogelijk is.

Interesse in tijdelijke beveiliging op uw bouwterrein?

Of heeft u behoefte aan meer informatie over tijdelijke bouwbewaking? Neem contact op met één van onze experts op het gebied van bouwplaats beveiliging!

Adres

Handelstraat 8
6361 KC Nuth

KvK: 68557698 / BTW-nr: NL8574.97.091.B01

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND  4277
Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

 

Onze certificeringen