Meldkamer particulieren

Meldkamer

 
De aanschaf van een camera en of alarmsysteem is een belangrijke stap naar een veilige omgeving voor u en uw gezin. Maar als uw alarm afgaat, wat gebeurt er dan met de alarmmelding? Aansluiting op een particuliere alarmcentrale is simpelweg een must.

Opvolging
In samenwerking met diverse gerenommeerde Particuliere Alarmcentrales, welke al vele jaren garant staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid, verzekert Eagle Security u van een adequate meldkameraansluiting.

De meldkamer (ook noodcentrale of alarmcentrale genoemd) is de voorziening die belast is met het ontvangen, registreren en beoordelen en afhandelen van incidentmeldingen, alsmede het begeleiden en coördineren van de hulpdiensten. De meldkamer is het kloppend hart van de hulpdiensten. Deze aansluiting betekent dat uw woning altijd is beveiligd. Dat zorgt voor een veilig gevoel.

De meldkamer waarschuwt direct na ontvangst van een alarm de mobiele surveillant die op dat moment het dichts bij u in de buurt is. Vanwege onze zeer goede dekking en zeer goede bekendheid met onze regio vinden we feilloos de weg en wordt ieder alarm op elk moment van de dag of nacht adequaat en met een korte responstijd opgevolgd. Hierdoor sluiten we zoveel mogelijk risico’s uit voor uw woning of gezin.

Eagle Security verricht haar diensten in overeenstemming met de Algemene voorwaarden van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). Dit houdt onder andere in dat u er van verzekerd bent dat onze dienstverlening voldoet aan alle specifieke eisen van het vakmanschap van particulier beveiliger en dat Eagle Security de van overheidswege vastgestelde voorschriften strikt zal naleven.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem snel contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

phone-support 085-273 3244

in verbinding met onze eigen Alarm Response Centre (ARC). +31(0)85 273 3244