Live Cameratoezicht

Eagle Live Camertoezicht

 

Het is redelijk uniek dat een particuliere beveiligingsorganisatie de beschikking heeft over een eigen en professionele “video en servicecentrale” en waarbij de aandacht is gericht op camerabewaking. Mede door de ontwikkelingen in de beveiligingsbranche, de behoefte van gemeenten en verschillende opdrachtgevers, heeft Eagle Security BV haar “video en servicecentrale” opgericht juist daarom is Eagle Security trots dat zij u deze dienstverlening kunnen bieden.

Voordelen ten opzichte van andere aanbieders zijn niet alleen de beduidend lagere tarieven. Ook de intensieve aandacht voor uw opstallen en eigendommen, met daarnaast de kennis van de operators over omstandigheden en gebruiken, maken onze camerabewaking speciaal.Eagle-View 16-08

Camerasystemen worden in veelvoud
en in verschillende omgevingen gebruikt.

Bedrijfsterreinen, winkelcentra, gebouwen,
instellingen, zorgcentra`s en particulier.

Niet alleen de verscheidenheid maar ook
de complexiteit is groot, dus het simpel
‘bekijken’ van de beelden is niet genoeg.

Eagle Security ontzorgt op vertrouwde wijze.

Uitgangspunt is om preventief toezicht te houden en (vervolg) schade te voorkomen. Het is uiteraard mogelijk alleen die camerabeelden te volgen welke van zogenoemde ‘hotspot’ locaties komen. Deze locaties zijn voor de klant veelal het speerpunt en bij calamiteiten kan zeer adequaat worden gereageerd. Groot voordeel van deze werkwijze is de specifieke benadering, bij een verdachte situatie word immers onmiddellijk op juiste wijze gereageerd.

In meerdere opzichten heeft onze visie op camerabewaking zich ruimschoots bewezen. Niet achteraf kijken wat er is gebeurd maar direct actie op het moment van verdachte situaties.
Inbraken en ontvreemding zijn voorkomen en bij sommige incidenten de daders ‘gepakt’.
Maar ook in gevallen van overlast, vandalisme en samenscholing zijn resultaten geboekt.

Interesse in onze aanpak?  phone-support 085-273 3244. of boek hier een contact verzoek.
Wij zijn er van overtuigd dat wij u een zeer concurrerende offerte kunnen aanbieden.

offerte-aanvraag