Leegstandsbeheer

Eagle Security & SPS

Zoals bekend lopen (tijdelijk) leegstaande woningen, bedrijfspanden en gebouwen het risico “gekraakt” te worden en zijn ze vaak een gewild doelwit van inbraken, brandstichting en vandalisme. Dit leidt vaak tot een niet geringe kostenpost voor de eigenaren en/of beheerders.

Om dit risico te beheersen en in de betreffende buurt weer een leefbaarder karakter te creëren, hebben wij een scala van producten en diensten ontwikkeld voor uw leegstandsbeheer.

Opgericht in 1990 in Schotland, heeft SPS zich ontwikkeld tot de specialist op dit gebied en is met niet minder dan zeven Depots in Groot-Brittannië de onafhankelijke marktleider in het beveiligen en managen van leegstaand onroerend goed in de UK.

Door de unieke manier van samenwerken met haar klanten heeft SPS een schat aan ervaringen opgedaan. Hierdoor zijn we in staat om adequaat te reageren op de immer veranderende situaties en de wensen van onze klanten. Een uitbreiding van onze zeer succesvolle activiteiten naar andere Europese landen was dan ook een logische stap. Met de oprichting van een Benelux vestiging en de samenwerking met Eagle Security is de overdracht van enorme kennis en vakkundigheid een feit geworden.

SPS_1

Interesse in onze aanpak? Boek hier een contact verzoek.
offerte-aanvraag