Hoe werkt de Life-Saver

De EagleWatch Life-Saver ondersteunt: mensen die thuis, op het werk, buitenshuis en zelfs op vakantie in nood komen.

Door het gebruik van de modernste GSM techniek is deze unieke persoonsbeveiligingsknop te gebruiken in meer dan 210 landen over de gehele wereld!
Het apparaat werkt volledig zelfstandig en heeft geen abonnement of vaste telefoonlijn nodig!

De gebruiker van de EagleWatch Life-Saver hoeft niet in de buurt van een basisstation te blijven, hierdoor is deze Life-Saver te gebruiken op elke locatie waar een GSM dekking is.
U bent verzekerd van directe hulp en communicatie wanneer u de EagleWatch Life-saver gebruikt in combinatie met onze eigen Alarm Response Centre (ARC) .

Hoe werkt de EagleWatch Life-Saver?

De EagleWatch Life-Saver maakt gebruik van het aanwezige GSM-signaal, in combinatie met een GPS-localisator.
Door middel van een druk op de Live-Saver wordt een noodbericht verstuurd naar onze meldkamer en maximaal nog twee (2) extra vooraf ingestelde contactnummers.

  1. Het bericht bevat de details van de gebruiker,
  2. Tijd en exacte gps coördinaten
  3. Wij ontvangen een link naar Google Maps, welke uw positie direct in kaart brengt.
  4. De Life-Saver  belt automatisch naar onze 24/7 bereikbare Alarm Response Centre 
  5. Wij kunnen meteen mee luisteren en u te woord staan. (Bij geen gehoor sturen wij altijd meteen een beveiliger, het maakt niet uit waar u op de wereld ook bent.)
  6. Wij vullen uw verzoek om hulp direct in en sturen een beveiliger naar u toe of andere hulpdiensten
  7. Indien u Geofencing gebruikt voor u naasten, berichten wij u als de drager buiten het gestelde gebied komt

 
Na ontvangst van het bericht wordt direct het eerste, vooraf ingestelde contactnummer (EagleWatch) gebeld om een spraakverbinding tot stand te brengen.
De EagleWatch Life-Saver kan zo worden ingesteld dat de locatie van de EagleWatch Life-Saver zowel in ‘real-time’ als ‘historical’ kan worden bekeken, middels onze App en Website.

Ook kan de EagleWatch Life-Saver een reguliere belverbinding tot stand brengen middels een druk op de knop, zonder noodbericht te versturen. U staat 24/7 in verbinding met onze Alarm Response Centre (ARC)De EagleWatch Life-Saver kan tevens gebeld worden.
De EagleWatch Life-Saver neemt in dat geval automatisch op en een 2-weg spraakverbinding komt direct tot stand. Erg handig als u uw kind even snel wilt spreken, bijvoorbeeld.

Daarnaast zijn er nog meerdere functionaliteiten die middels een SMS-bericht opgevraagd of geactiveerd kunnen worden, zoals bijvoorbeeld Geofencing en Valdetectie; handig bij het gebruik voor alleenwonende senioren.

Kortom: volledig draadloos en vrij van beperkingen.

EagleWatch Life-Saver2Eagle-View 16-08ARC

Interesse in ons product? Boek hier een contact verzoek.

offerte-aanvraag