Event Security | Evenementenbeveiliging

Eagle Event Security

 

Steeds vaker worden grootschalige evenementen georganiseerd in Nederland, waarvan het aantal bezoekers tot ver boven de duizend reikt. Een professionele aanpak qua organisatie, maar vooral qua beveiliging is noodzakelijk.

We kennen helaas nog te veel voorvallen, waarbij de beveiliging van het evenement niet aan de maat bleek. Het groeiende aantal grootschalige evenementen heeft binnen de particuliere beveiliging geleid tot een specialisatie in evenementenbeveiliging.

Eagle Event Security heeft ervaren event security officers (ESO) in dienst. Een ESO assisteert bij de beveiliging van publieksevenementen, bewaakt de orde tijdens feesten en evenementen en zorgt ervoor dat ruzies niet uit de hand lopen.

Een Eagle Event Security Officer heeft een veelzijdige verantwoordelijkheid, want ieder evenement kent zijn eigen soort publiek. Een goede evenementenbeveiliger beschikt over specifieke kennis en vaardigheden voor elk soort publieksevenement.

Wilt u zelf ook de zekerheid ervaren van onze evenementenbeveiliging? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak: bel (085) 273 32 44 of mail naar info@eagle-security.nlofferte-aanvraag