Eagle Security Nederland

Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

 

Eagle Security B.V. Dé specialist in beveiligingsdiensten.

Eagle Security is de aangewezen partner op het gebied van beveiligingsdiensten. Door heel Nederland bieden onze medewerkers specifieke oplossingen voor de veiligheid van mens en bedrijven. Eagle Security investeert in innovatie en de nieuwste technieken om het vakgebied beveiliging verder te professionaliseren. Onze ambitie is om een pakket van geïntegreerde beveiligingsdiensten bij onze klanten aan te bieden. Door de klanten zorg uit handen te nemen, kunnen zij zich richten op hun eigen kernprocessen.

Eagle Security staat voor veiligheid
Wie een beroep doet op Eagle Security kan rekenen op een integere en betrouwbare partner in veiligheid. Onze managementteam en team van gespecialiseerde beveiligingsbeambten staan gereed om u de beste service te verlenen op het gebied van veiligheid. Door middel van innovatieve technieken en goed opgeleide medewerkers kunnen wij dag en nacht effectief en daadkrachtig optreden. Wij zijn zichtbaar waar dat moet en onzichtbaar waar nodig.

Onze unieke aanpak
Eagle Security is een beveiligingsbedrijf dat meedenkt met uw organisatie. U hoeft zich niet aan te passen aan ons, maar wij passen ons aan om in uw behoeften te voorzien. Onze medewerkers begrijpen uw wensen en verstaan hun vak. Onze platte organisatie zorgt ervoor dat u vlot geholpen wordt en dat er snel aan een oplossing gewerkt wordt. Eagle Security onderscheidt zich door zijn focus op retail-, zorg- en objectbeveiliging te leggen. Daarnaast staan wij bekend om onze gerichte aanpak en ons verantwoordelijkheidsgevoel.

De relatie met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen door het onderhouden van een hechte en open relatie en door het aangaan van partnerships. Door de kwaliteit en resultaten van onze werkzaamheden voortdurend te meten en bij te stellen, maken wij onze dienstverlening steeds professioneler. Op deze manier krijgen wij inzicht in veranderende behoeftes en wensen. Door hier adequaat op in te spelen kunnen wij onze beloften nakomen en onze dienstverlening continu verbeteren.

Kortom, wij doen waar wij goed in zijn en wij hebben de afgelopen jaren ruime kennis opgedaan op het gebied van deze marktsegmenten in de beveiligingsmarkt.

Dit komt ten goede aan onze klanten: beveiliging met toegevoegde waarde.

Bent u benieuwd naar wat Eagle Security voor u kan betekenen? Bel of mail ons dan gerust. Geheel vrijblijvend lichten wij u toe waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Voor contactgegevens, vestigingen en het aanvragen van een Security Scan of offerte kunt u op contact klikken.

Interesse in onze aanpak? offerte-aanvraag