Eagle Security internationaal

Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

 

EAGLE Security is sinds zijn oprichting in 2006 uitgegroeid tot één van de snelst groeiende beveiligingsorganisaties van Nederland en is daarmee een belangrijke speler in de Nederlandse particuliere beveiligingsmarkt. Op dit moment concurreren wij met de grootste internationale beveiligingsbedrijven die al tientallen jaren operationeel zijn. Om dit te kunnen bereiken heeft EAGLE Security de afgelopen jaren intensief geïnvesteerd in innovatie, personeel (Human Resource Management) en trainingen en opleidingen.

Mede dankzij onze specialistische aanpak en focus op retail-, zorg- en objectbeveiliging en het continu verbeteren en professionaliseren van onze diensten werken wij al jaren samen met multinationals die Europees en wereldwijd actief zijn.

Eagle Security BVBA 

Opdrachtgevers internationaliseren en hebben behoefte aan Europese dienstverlening. Ruim tien jaar later zijn onze behaalde resultaten en ons succes in Nederland niet onopgemerkt gebleven. Door de groei van onze klanten en hun behoefte aan professionele dienstverlening van EAGLE Security zijn wij al geruime tijd actief op de internationale markt.

Wij zijn operationeel in België. In deze nieuwe markt zullen wij met behulp van onze jarenlange ervaring, visie, focus, integriteit en professionaliteit dezelfde diensten leveren zoals wij al jaren met succes in Nederland doen. Hierbij houden wij rekening met de plaatselijke cultuur en normen en waarden.

Door de bundeling van krachten van onze kantoren in deze Europese landen biedt EAGLE Security nog meer service en ondersteuning aan opdrachtgevers die hun diensten in heel Europa aanbieden. Schaalgrootte, slimme samenwerking, uitwisseling van kennis en ervaring en centrale inkoop zorgen voor optimale kwaliteit en efficiency.

EAGLE Security is internationaal.  Vooraanstaand in veiligheid.

offerte-aanvraag