Draadloze Brandmeldcentrale Huren

Draadloze Brandmeldcentrale Huren

– Mobiele Brandmeldcentrale

Eagle Security voorkomt vandalisme, inbraken, vernielingen en brandstichting. Door het toenemende aantal incidenten op een bouwplaats is er steeds meer behoefte aan beveiliging.

 

Volledige dienstverlening Eagle Security verzorgt door middel van tijdelijke beveiligingssystemen, mobiele surveillance en manbeveiliging de oplossing voor u.

Tijdelijke Draadloze Brandmeldcentrale Nodig?

Het kan voorkomen dat uw  brandmeldcentrale defect is of aan een grondige herziening toe is. 

Met name leegstaande panden en gebouwen die worden gerenoveerd voldoen niet altijd aan alle eisen met betrekking tot brandveiligheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een appartementencomplex of een monumentaal pand dat wordt gemoderniseerd of een leegstaand pand dat wordt opgeknapt voor de verkoop.

Om toch aan uw verzekeringsverplichtingen en veiligheidseisen te voldoen kunt u bij Eagle Security een tijdelijke Draadloze Brandmeldcentrale huren.

Deze Brandmeldcentrale (BMC) is rechtstreeks aangesloten op onze eigen Alarm Response Centrale (ARC).

Het is een volledig nieuw draadloos revolutionair brandbeveiligingsplatform. En laat een overzichtelijke grafische weergave van elke situatie zien. Tevens kan het systeem op afstand bediend en onderhouden worden.

Aan de kern van dit baanbrekende draadloze systeem heeft de ontwikkeling van gloednieuwe draadloze apparaten gestaan. 

Het grote verschil met convensionele bedrade melders, behalve dat deze draadloos is, is dat de brandmeldcentrale een programmeerbare 32-toon sirene bevat, een gecertificeerd EN54-23 visueel alarmapparaat (VAD) en over onafhankelijk programmeerbare warmte en rooksensoren beschikt.

Daarnaast is het zo dat dit brandbeveiliging systeem binnen enkele uren operationeel is, waardoor de inzet van brandwacht(en) beperkt kan worden of zelfs worden uitgesloten. Hierdoor is het een ideale oplossing voor korte tot middellange periodes.

Toepassingen:

– Uw eigen BMC heeft een storing?
– Uw BMC moet vervangen worden,
– Renovatieprojecten,

 

Wat is de Eaglewatch draadloze Brandmeldcentrale?

Het is de toekomst van tijdelijke draadloze branddetectie!


Het is dé nieuwste draadloze branddetectieplatform dat momenteel op de markt is. Het is; een innovatief en flexibel systeem voor kleine tot middelgrote toepassingen, ontwikkeld met het oog op eenvoud.  is een krachtig systeem dat tot 32 draadloze brandmeldapparaten kan ondersteunen. Eén enkel apparaat (bijvoorbeeld SC-DET-200-SF detector) kan zowel een hitte- als rookmelder, zoemer en een EN54-23 visueel alarmapparaat in één enkele eenheid opnemen, met één adres dat fysiek niet groter is dan een traditioneel bedrade rookmelder. De EagleWatch draadloze brandmeldcentrale heeft een breed scala aan geavanceerde brandbeveiliging apparaten om aan de eisen van elk gebouw te voldoen, allemaal draadloos, dus snel en eenvoudig in te zetten en geen schade aan de structuur van het pand. Stel je voor, een compleet brandsysteem geïnstalleerd in minder dan een dag.

Het bedieningspaneel is intuïtief en eenvoudig te gebruiken, maar heeft uitgebreide oorzaak- en gevolgopties die direct op het paneel kunnen worden geconfigureerd, via een laptop via USB of op afstand als de optionele communicatieprintplaat is gespecificeerd. Met behulp van de state-of-the-art softwaretool is het nu mogelijk om de functies te hebben die je normaal gesproken op geavanceerde systemen ziet. Deze omvatten “slepen en neerzetten” van apparaten naar plattegronden, die volledig kunnen worden geschaald.

Dit systeem heeft een optionele “plug-in” communicatie-printplaatmodule met een ingebouwde simkaart en Ethernet-connectiviteit. Dit is beschikbaar tegen een meerprijs met een bonnement voor toegang tot onze speciale “Remote Services”.

Wanneer de EagleWatch BMC is verbonden met externe services, kan deze met behulp van de communicatieprintplaat teksten en / of e-mails naar een aantal ontvangers sturen om hen te attenderen op elke activiteit op het systeem met behulp van een ingebouwde simkaart of een internetverbinding, zowel volledig versleuteld als beveiligd.

De draadloze technologie van morgen die vandaag beschikbaar is en die ontwikkeld is om aan elke veeleisende toepassing te voldoen.

EagleWatch Cameratoezicht

 Verhoogde beveiliging, lagere kosten

Naast brandveiligheid systemen, is beveiliging tegen inbraak ook essentieel wanneer het gaat om leegstaand vastgoed.

EagleWatch camerasysteem is draadloos en batterij gevoed, biedt high-tech bewaking volgens militaire normen voor een betaalbare prijs. Het kan onmiddellijk overal worden geïnstalleerd, waar u geen camerabewaking kunt plaatsen.

400 DAGEN LEVENSDUUR VAN DE BATTERIJ: 

Gemakkelijk te verbergen, gemakkelijk te onderhouden. EagleWatch camerasysteem is draadloos – het werkt autonoom. Levensduur van de batterij van de detector is maximaal 400 dagen of maximaal 50.000 gebeurtenissen.r een betaalbare prijs. Het kan onmiddellijk overal worden geïnstalleerd, waar u geen camerabewaking kunt plaatsen.

GEEN VALSE ALARMEN: Onze AI-technologie detecteert en classificeert automatisch afbeeldingen op alarmfoto’s met behulp van vooraf gedefinieerde classificatiecategorieën. Staat er geen persoon, auto, vrachtwagen, fiets of bus op foto, dan niet gemarkeerd als alarm.

Nog meer voordelen!

INSTALLATIE IN 2 MINUTEN: Eenvoudige en snelle installatie van EagleWatch-apparaten. Plaats gewoon de batterij en het EagleWatch camerasysteem begint uw gebied te bewaken. Apparaten hebben een eigen low-power mesh-technologie, die de installatie vereenvoudigt.

INTELLIGENT CONTROLE CENTER: Voorkom misdaad, documenteer het niet alleen. Mensen zijn niet onfeilbaar. Zelfs het constant monitoren van beveiligingscamera’s is geen waterdichte oplossing. EagleWatch camerasysteem controleert constant uw bezittingen en waarschuwt u voor menselijke indringers.

DRAADLOZE CONNECTIE: De batterij gaat meer dan een jaar mee. De units maken gebruik van onafhankelijke stroombronnen (met optionele zonnepanelen) en communiceren draadloos via mobiele netwerken waardoor toegang via internet mogelijk is.

Interesse in tijdelijke beveiliging op uw bouwterrein?

Of heeft u behoefte aan meer informatie over tijdelijke bouwbewaking? Neem contact op met één van onze experts op het gebied van bouwplaats beveiliging!

Adres

Handelstraat 8
6361 KC Nuth

KvK: 68557698 / BTW-nr: NL8574.97.091.B01

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND  4277
Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

 

Onze certificeringen