Donkere Dagen Offensief

Ook Eagle Security, speelt in op de donkere dagen!

 

Wij merken ook dat er tijdens de donkere dagen meer inbraken en overvallen plaatsvinden. Beveiliging is de manier om geen slachtoffer te worden van dit soort zaken

“Wintertijd staat gelijk aan inbraaktijd”

Terwijl in het algemeen de feestdagen voor het winkelend publiek een reden zijn om in de feestelijke stemming te komen, brengen diezelfde feestdagen de ondernemers ook mensen met foute bedoelingen. Dat willen we natuurlijk niet, hiervoor zijn effectieve maatregelen ontwikkeld.

In de wintermaanden slaan criminelen veelvuldig hun slag, vaak met een piek voor de feestdagen. Een donkere dagen offensief zet in deze periode extra maatregelen in tegen winkeldiefstal, overvallen, straatroven, woning- en auto-inbraken.

Het doel van een donkere dagen offensief is het tegengaan van de stijging van winkeldiefstallen, overvallen, straatroven en inbraken in de wintermaanden.

Effectief en preventief succesvol!

Ook Eagle Security, speelt in op de donkere dagen. Wij merken ook dat er tijdens de donkere dagen meer activiteiten van het dieven gilde plaatsvinden.

Steeds vaker zijn industrieterreinen, winkelcentra en woonwijken het doelwit van inbrekers en vandalen. Het doel van het donkere dagen offensief is het voorkomen en terugdringen van criminaliteit, vandalisme, nodeloze alarmmeldingen en het creëren van een veilig gevoel.

Steeds vaker worden wij ingeschakeld om gedurende de feestdagen – zeg de periode oktober t/m februari – het stadscentrum en de shoppingcentra’s te beveiligen.

Hiertoe zetten we niet alleen onze retailbeveiligers in; maar vooral de beveiligers met de ervaring en de uitstraling om sterk preventief effect te scoren. Door onze inzet kan een veilig en aangenaam klimaat wordt gerealiseerd.

Aanbieding!!

U wilt uw woning in dezelfde staat aantreffen zoals u het heeft achtergelaten?

Met de donkere dagen service van Eagle Security houden wij een oogje voor u in het zeil.

Voor € 99,= per week voeren we minimaal 2 keer een controle ronde uit tussen zonsondergang en zonsopgang bij uw woning.

De voordelen op een rijtje: 

  • Sterke preventieve werking door zichtbare aanwezigheid;

  • Beveiligingsmedewerkers, gespecialiseerd in beveiliging van woonwijken;

  • Door de integrale aanpak wordt een optimale efficiënte inzet van mensen en middelen mogelijk

U kunt meedoen met een minimale periode van 4 weken.

Eagle Security ontzorgt op vertrouwde wijze.

Naast het donkere dagen offensief kunt u ook bij ons terecht voor mobiele surveillance, sluitbegeleiding, objectbeveiliging, ad hoc beveiliging of andere beveiligingsdiensten zoals transportbeveiliging en portiersdiensten

Wordt u ook een tevreden klant van Eagle Security?

Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen.

Adres

Handelstraat 8
6361 KC Nuth

KvK: 68557698 / BTW-nr: NL8574.97.091.B01

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND  4277
Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

 

Onze certificeringen