Donkere Dagen Offensief

Donkere Dagen Offensief

“Wintertijd staat gelijk aan inbraaktijd”

Ook Eagle Security, speelt in op de donkere dagen. Wij merken ook dat er tijdens de donkere dagen meer inbraken en overvallen plaatsvinden. Beveiliging is de manier om geen slachtoffer te worden van dit soort zaken. Wij helpen u graag om uw zaak of privéwoning goed te beveiligen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak over de veiligheid.

Donkere dagen offensief; als extra security gewenst is!
Terwijl in het algemeen de feestdagen voor het winkelend publiek een reden zijn om in de stemming te komen, brengen diezelfde feestdagen de ondernemers ook mensen met foute bedoelingen. Dat willen we natuurlijk niet, hiervoor zijn effectieve maatregelen ontwikkeld.

Eagle beveiliging tijdens feestdagen effectief en preventief succesvol
Steeds vaker worden wij ingeschakeld om gedurende de feestdagen – zeg de periode oktober t/m februari – het stadscentrum en de shoppingcentra’s te beveiligen. Hiertoe zetten we niet alleen onze retailbeveiligers in; maar vooral de beveiligers met de ervaring en de uitstraling om sterk preventief effect te scoren. Door onze inzet kan een veilig en aangenaam klimaat wordt gerealiseerd.

Interesse in onze aanpak?  085-273 3244 of boek hier een contact verzoek.
Wij zijn er van overtuigd dat wij u een zeer concurrerende offerte kunnen aanbieden.

offerte-aanvraag