Donkere dagen offensief

Donkere dagen offensief

 

Begin november start het Donkere Dagen Offensief. Doel is stijging van het aantal inbraken, overvallen en straatroven tegen te gaan.
In de wintermaanden slaan criminelen veelvuldig hun slag, vaak met een piek voor de feestdagen.
Een donkere dagen offensief zet in deze periode extra maatregelen in tegen overvallen, straatroven, woning- en auto-inbraken.

De donkere dagen van het jaar vormen een ideale situatie voor inbrekers. Wat kunt u doen voor meer veiligheid?
Eén van de extra maatregelen bestaat onder meer uit verscherpt toezicht en intensievere surveillances door uw beveiligingsspecialist op bepaalde tijdstippen (hottimes) en risicoplaatsen waar criminelen vaker toeslaan (hotspots). Gaat u weg? Laat dan licht aan en draai de deur op slot!

Eagle Mobiele Surveillance

Eagle Security verzorgt door middel van mobiele surveillance een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.
De mobiele surveillance is verdeeld in drie onderdelen: alarmopvolgingcontrole & begeleiding en collectieve surveillance.

Door uw beveiliging aan de mobiele surveillancedienst van Eagle Security® beveiliging en bewaking uit te besteden, bespaart u uzelf een hoop zorgen. Dankzij onze specialistische kennis en uitgebreide ervaring, weten de mobiele surveillanten precies wat zij in uiteenlopende situaties moeten doen en hoeft u bij calamiteiten uw bed niet uit.

Betrokken partijen

Bij donkere dagen offensief zijn politie, gemeente, beveiligingsbedrijven, ondernemers en het Openbaar Ministerie betrokken.

Interesse in onze aanpak? Boek hier een contact verzoek.
Wij zijn er van overtuigd dat wij u een zeer concurrerende offerte kunnen aanbieden.
offerte-aanvraag