CAMERATOEZICHT

Cameratoezicht

Eagle Security verzorgt door middel van haar eigen video en servicecentrale camerabewaking.

 

Niet achteraf kijken wat er is gebeurd maar direct actie op het moment van verdachte situaties”. 

Waarom live camera beveiliging?

Wanneer u besluit om uw woning of bedrijf te beveiligen, dan is een alarmsysteem vaak het eerste waar u aan denkt. Maar hoe nuttig deze klassieke vorm van inbraakpreventie in sommige gevallen ook moge zijn, een alarm kan pas reageren wanneer de inbraak al in volle gang is. Voordat de beveiliging of politie ter plaatse kan zijn is het kwaad dan vaak al geschied – de dieven zijn weg en uw bezittingen ook.

Tegelijkertijd kan camerabeveiliging niet uit zichzelf melding maken van een inbraak. De opgeslagen beelden bieden mogelijkheden voor opsporing maar dragen niet bij aan preventie.

Met live camerabeveiliging worden de voordelen van alarmsystemen en camera’s gecombineerd – het team van Eagle Live Cameratoezicht houdt uw woning of pand desgewenst 24/7 in de gaten en rapporteert verdachte bewegingen direct aan de beveiligen en of politie.

Live camerabeveiliging biedt daardoor optimale inbraakpreventie: discreet, professioneel toezicht met directe signalering en melding.

Live Cameratoezicht pakketen

Wij hebben ervaren dat elke klant zijn eigen wensen / behoefte heeft wat betreft veiligheid.

Een winkelier kan bijvoorbeeld behoefte hebben aan toezicht tijdens openingsuren. Een particulier wil misschien graag dat wij toezicht houden tijdens de nachtelijke uren of het kan zijn dat u permanent live cameratoezicht wenst.

Daarom heeft Eagle Live Cameratoezicht verschillende soorten pakketten ontwikkeld.

Pakket 1: Live cameratoezicht van 22.00 tot 06.00 uur.
Pakket 2: Live cameratoezicht van 08.00 tot 18.00 uur.
Pakket 3: Live cameratoezicht 24 uur.

Interesse in onze aanpak? 

Meer informatie nodig?

EagleWatch

Het is redelijk uniek dat een particuliere beveiligingsorganisatie de beschikking heeft over een eigen en professionele “video en servicecentrale” en waarbij de aandacht is gericht op camerabewaking. Mede door de ontwikkelingen in de beveiligingsbranche, de behoefte van gemeenten en verschillende opdrachtgevers, heeft Eagle Security haar “video en servicecentrale” opgericht juist daarom is Eagle Security trots dat zij u deze dienstverlening kunnen bieden.

Voordelen ten opzichte van andere aanbieders zijn niet alleen de beduidend lagere tarieven. Ook de intensieve aandacht voor uw opstallen en eigendommen, met daarnaast de kennis van de operators over omstandigheden en gebruiken, maken onze camerabewaking speciaal.

Camerasystemen worden in veelvoud en in verschillende omgevingen gebruikt.

Bedrijfsterreinen, winkelcentra, gebouwen, instellingen, zorgcentra`s en particulier.

Niet alleen de verscheidenheid maar ook de complexiteit is groot, dus het simpel
‘bekijken’ van de beelden is niet genoeg.

Wat kost Live Camerabewaking?

Met behulp van intelligente software bij de meldkamer, continu live meekijken per camera op aangegeven tijden. Eenmalige kosten voor een VPN-router inclusief programmeren € 395,00. Eenmalige licentiekosten intelligente analyse software inclusief programmeren € 195,00 per camera.
U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Camerabeelden live uitkijken iedere dag van 22:00 – 06:00 uur, € 59,00 per maand per camera.
Camerabeelden live uitkijken van maandag t/m vrijdag van 20:00 – 06:00 uur en in het weekend 24 uur € 79,00 per maand per camera.
Camerabeelden 24 uur per dag uitkijken  € 149,00 per maand per camera.

​Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Uitgangspunt is om preventief toezicht te houden en (vervolg) schade te voorkomen. Het is uiteraard mogelijk alleen die camerabeelden te volgen welke van zogenoemde ‘hotspot’ locaties komen. Deze locaties zijn voor de klant veelal het speerpunt en bij calamiteiten kan zeer adequaat worden gereageerd. Groot voordeel van deze werkwijze is de specifieke benadering, bij een verdachte situatie word immers onmiddellijk op juiste wijze gereageerd.

In meerdere opzichten heeft onze visie op camerabewaking zich ruimschoots bewezen. Niet achteraf kijken wat er is gebeurd maar direct actie op het moment van verdachte situaties.
Inbraken en ontvreemding zijn voorkomen en bij sommige incidenten de daders ‘gepakt’. Maar ook in gevallen van overlast, vandalisme en samenscholing zijn resultaten geboekt.

Eagle Security ontzorgt op vertrouwde wijze.

Naast cameratoezicht en ad hoc beveiliging kunt u ook bij ons terecht voor mobiele surveillance, open en sluitbegeleidingobjectbeveiligingbouwplaatsbeveiliging of andere beveiligingsdiensten zoals alarmopvolging of transportbeveiliging.

Wordt u ook een tevreden klant van Eagle Security?

Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen.

Adres

Handelstraat 8
6361 KC Nuth

KvK: 68557698 / BTW-nr: NL8574.97.091.B01

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND  4277
Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

 

Onze certificeringen