Cameratoezicht

Waarom kiezen voor live camera beveiliging?

Wanneer u besluit om uw woning of bedrijf te beveiligen, dan is een alarmsysteem vaak het eerste waar u aan denkt. Maar hoe nuttig deze klassieke vorm van inbraakpreventie in sommige gevallen ook moge zijn, een alarm kan pas reageren wanneer de inbraak al in volle gang is. Voordat de politie ter plaatse kan zijn is het kwaad dan vaak al geschied – de dieven zijn weg en uw bezittingen ook.

Tegelijkertijd kan camerabeveiliging niet uit zichzelf melding maken van een inbraak. De opgeslagen beelden bieden mogelijkheden voor opsporing maar dragen niet bij aan preventie. Met live camerabeveiliging worden de voordelen van alarmsystemen en camera’s gecombineerd – het team van Eagle Live Cameratoezicht houdt uw woning of pand desgewenst 24/7 in de gaten en rapporteert verdachte bewegingen direct aan de politie. Live camerabeveiliging biedt daardoor optimale inbraakpreventie: discreet, professioneel toezicht met directe signalering en melding.

Live Cameratoezicht pakketten

Wij hebben ervaren dat elke klant zijn eigen wens / behoefte heeft wat betreft veiligheid. Een winkelier kan bijvoorbeeld behoefte hebben aan toezicht tijdens openingsuren. Een particulier wil misschien graag dat wij toezicht houden tijdens de nachtelijke uren of het kan zijn dat u permanent live cameratoezicht wenst.

Daarom heeft Eagle Live Cameratoezicht verschillende soorten pakketten ontwikkeld.

Pakket 1: Live cameratoezicht van 22.00 tot 06.00 uur.
Pakket 2: Live cameratoezicht van 08.00 tot 18.00 uur.
Pakket 3: Live cameratoezicht 24 uur.

Beveiligingscamera-992x280

 

Interesse in onze aanpak?   085-273 3244. of boek hier een contact verzoek.
Wij zijn er van overtuigd dat wij u een zeer concurrerende offerte kunnen aanbieden.

offerte-aanvraag