Beveiliging van winkelcentra

Beveiliging van Winkelcentra

 

Winkelcentra’s zijn het kloppend hart van de wijk en daardoor helaas ook een magneet voor criminaliteit. Deze lieden bezoeken u met de verkeerde bedoelingen. Door inzet van onze winkelbeveiliging op een van de 3 sterren niveaus wordt winkeldiefstal tot een minimum beperkt.

Veilig en aangenaam winkelklimaat buiten de winkels
Hangjongeren, daklozen, junks, enz., schrikken winkelend publiek af. Juist een veilig en aangenaam winkelklimaat is een keiharde eis voor de toestroom van klanten, en levensvatbaarheid van uw winkelcentra.

Goede vaardigheden juist hier een pré
De vaardigheden van de Eagle beveiligers zijn hier een enorme pré. De uitstraling van serieus te nemen beveiligers voorkomt veel ellende. De beveiligers van Eagle Security weten hoe de mensen het beste kunnen benaderen. Hun sterke eigenschappen zijn doorslaggevend:

  • klantvriendelijkheid
  • gastheerschap
  • daadkracht
  • doortastendheid, en
  • communicatieve vaardigheden.

Situaties soepel oplossen, goede contactuele vaardigheden, tijdig anticiperen en daadkracht, zorgen er voor dat eventuele conflicten geruisloos worden opgelost, dat is waar de beveiligers van Eagle Security Beveiliging en Bewaking in uitblinken. Juist daarom wordt Eagle Securityg steeds vaker gevraagd voor de beveiliging van winkelcentra en drukke shoppingmalls.

Wellicht wilt u meer weten over onze diversiteit aan beveiliging.

Interesse in onze aanpak?  phone-support 085-273 3244. of boek hier een contact verzoek.
Wij zijn er van overtuigd dat wij u een zeer concurrerende offerte kunnen aanbieden.